Thursday, December 2, 2010

I miss you 'TOP OF THE WORLD'




Lagu ditujukan khas untuk my lelaki aka hubby. Danish dok sebelah sat, karang mama kasi lagu 'RING DING DONG' kat Danish yer...

Bila dah paham-paham sikit lagu nie, baru aku tahu lagu nie ada unsur 'sexuality' sikit... (ala, sikit jer!!! laki bini, xpe nak dedicated pun).

Tapi lagu nie should be from guy to girl... but... tak pe la kan....

Ok, bye... Aku nak feeling lebih-lebih sikit...

14 comments:

lydzar said...

feeling-feeling..hehe rindu hubby eh?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

amboi...jiwang sorang2 lah ni yer...

Iela Fazielah said...

skali skala.. xpe... dulu ms tgh dating2 dulu pun suka main tuju2 lagu ni..

Joy said...

lalala.. lurve is in the air ye ;)

cheqna said...

mas
selamat berfeeling =)

cik EPAL said...

takpe sekali sekala nak berfeeling =)

Hezesuze said...

besh woooo feeling2 nie hehe

Fieza79 said...

suka bab2 feeling nih...

zulkbo said...

salam..
perghhh...lagu orang muda ni??
awat tak bagi lagu Raihan ka kat hubby hang..he he

suri said...

khamis malam jumaat hua,,,,

lydzar said...

ermm mas kena tag tau

Sharinginfoz said...

apasal le tak pernah le dengar lagu ni pulak

J.M.R said...

dgr je nih..tak faham pape pon:-p

la..la..la..la...lalala...:-p

kak ina kl (1) said...

lomantik habis bila sekali sekali berjumpa ...