Tuesday, November 30, 2010

Adakah ini sebenarnya aku...?

Aku suka baca buku  komik Penyiasat Remaja....

Aku suka baca buku komik Conan...

Aku suka tengok CSI

Aku suka tengok Dangerous Mind

Aku suka baca pasal pembunuhan... misteri bagi aku

Aku suka teka siapa pembunuhnya...





Tapi kenapa bila aku main teka apa pekerjaan aku dalam Facebook....
Aku adalah Pembunuh Bersiri...?

Bohong dan Dusta semata!!!!

11 comments:

Zezebel said...

Saya pun suka tengok CSI dengan dangerous mind. Ni silap-silap, sya pun pembunuh bersiri juga kot? Hehehehehe....

Nini D.. said...

hahahahaha...gile ah!!....

Sharinginfoz said...

lama betul tak baca komik

zulkbo said...

salam...
uikkks ada serial killer
di sini...larikkkk!!!!
la la la..

donny said...

amboi jadi pembunuh pula dia hehe

IronHeart2204 said...

hihi bakal2 la 2 kak..

Joy said...

opss..ngeri lak..hehehe.. I pun suka CSI, Criminal Minds..n etc...

Lagenda said...

Miahahahaha....siasat punya siasat, last2 mas yg jd pembunuh!!

cik EPAL said...

suka tengok cerita conan kat tv3 tu =)

cheqna said...

muahahahahahahahaha
gelok besar cheqna baca..
kena fikir ni..
nak teruskan kawan ke tak ni???
hehehehe
tak delah
kita ttetap kawan ok =)

the bert said...

dexter pon best gak..