Friday, November 26, 2010

Seribu kali cinta dan 50 first dates

Kalau sesiapa pernah tengok movie 50 first dates... korang akan tahu apa yang aku cuba katakan.
Hampir sama jer jalan cerita nya.

Credit PIC from HERE

Kelakar gila cerita nie. Dan aku suka. Kalau korang tengok pun tak boring.

Aku tak nak bandingkan. Aku rasa kedua-dua pun ok (Seribu kali cinta dan 50 First Dates).  Cuma mungkin lebih markah kat 50 first dates. The original one...

Tapi aku suka juga versi malaysia punya. Lawak... Loghat Utara you... aka Loghat aku....


*Movie 50 first dates  happy ending.... 

*Drama Seribu kali cinta kita tunggu ending nya...

11 comments:

Hezesuze said...

jarang tgok wayang uols sbb abg pomen tak minat haha...

ibuayahdamia said...

50 FIRST DATE MEMANG BESTTT..berkali2 ayu tgk..tak puas...

1000 kali cinta tak pernah tgk pun..

Boloque said...

loghat utra..teringat aku time blajar kt perlis

Lagenda said...

50 times dates tu mmg best giler tgk kan mas...
Miahahaha

kak ina kl (1) said...

kalau bagi tiket free baru akak tenguk cerita omputih ni.

ala kamu kan duk kat sentul..dekat dah dgn umah akak.

Joy said...

cite 50 first dates mmg best!

IronHeart2204 said...

haha cite nih mmg favorite!.
Tp syang die juz kuar wyg..jarang kuar tv alik..

Folow akak (^_^)

Sharinginfoz said...

memang hampir sama, tak ada idea ke?

rieyana ynn said...

tgk enyry kat sini jap...;D

Anna Da Lady said...

Salam Dear, utagha belah mana? 50 first date memang pernah tengok..seribu kali cinta not yet

the bert said...

vote 4 50 1st dates..adam sandler mmg superb..