Monday, February 22, 2010

Hati seorang ibu... eewahhh... :)

Pagi tadi mak call... pening kepala katanya... Kecian...

Mak xcukup tidur sebab jaga Danish... Danish, selsema dia datang balik... mak aku kena pastikan dia makan ubat... minum susu waktu malam.. sebab dia xlalu makan moi dah...

Gamaknya salah aku, xjaga Danish elok2 masa kat rumah mertua... Selsema lah... demam lah.... last sekali habuan nya, mak aku la kena take over sebab aku balik KL.. (aku dh pastikan Danish ok balik sebelum balik KL... Kalau aku tau xbaik lagi... aku xkan balik punya..!!!!)

Walaupun abah, abang n adik aku ada tp manakan sama kalau seorang wanita yang jaga....
Jadi harus lah aku balik....

Nasib baik ada bos yang baikkkkk hatiiiiii... lulus cuti 3 hari aku... direct esok sampai ahad... bercuti panjang....

Benda apa lah nak bagi Danish lalu makan balik... Kaki makan Danish dulu tau...!!!!!

14 comments:

CT NORAMIZA said...

bye mas, spend masa sebaik2nya ngan dia masa ni tau, sbb seelok2nya masa2 mcm ni, dia dgn kita..

maslinamansor said...

ok.. baik..!!! harap2 ada tiket jer... :)

honeylanz said...

anak x sihat mmg kita tak leh duk diam..risau...

syahira ariff said...

penyayang,,laki ske perempuan penyayang camnie tau,,wee~


kommentlaa entri baru sy k~!
(^_____^)heee~

maslinamansor said...

has: tdi dapat beli tiket.. kul 11 malam nie... nak bt cam ner...

Ingin hati nie nak ambil danish jaga kat sini.. tp kalau dh hubby xkasi, payah nak cakap apa...

maslinamansor said...

syahira ariff: Alhamdulilah... sya mmg mama penyayang.. :)
Tp mana2 ibu pn begitu, betul x...?

ok... saya pergi yea...

touyakaruma said...

Yea ! Yea ! Leh jumpa Danish

cheqna said...

moga danish kan baik2 saja...=)

maslinamansor said...

touya: yea... yea...

maslinamansor said...

harap2 macam tue...
esok danish kena cheackup...

Eyriqazz said...

wah,bestnya cuti lama..jealous2..

Kyuubi_85 said...

memang tak sama rasanya nak biar org lain jaga ank kita kn even org ahli kluarga sendri.. betul tak?

danish dah umur brapa eh? ke nak tumbuh gg.. hehe

bagi mkn vitamin tu rasanya ok.. :D

maslinamansor said...

Eyriqazz: mmg best... sambil jaga Danish kena jaga 4 org lagi jejaka kt rumah...

Abah, abang, adik n hubby..hehehehe...

Mak xtermasuk... mak jaga mas... huaaaaaa... :)

maslinamansor said...

kyuubi: mmg xsama... sungguh memahami... :)

Danish dh 9bulan... dh ada 2batang gigi