Tuesday, March 16, 2010

Jom p Makan... (2)

Dimulakan dengan muka terbaru Danish....



Nasi goreng paprik....
Rasa nya... ok... sedap juga....
Hubby suka sup... sedap...


Yang nie pulak Nasi goreng Thailand...
Ok gak....
Dua2 nasi goreng nie aku bagi 7/10....


Tapi yang nie.... mungkin aku tak order dah kot...
Bukan sebab tak sedap tapi mungkin aku masih lagi terbayang2 sotong goreng tepung kat Kuala Sungai Baru, Melaka lagi kot....


Kalau nak pergi....
Nama Restorennya Original Chicken Shop....
Dekat jalan Teluk Air Tawar....
Tepi jalan jer pun... Comfirm nampak punyer....

Orang kata Chicken Chop dia memang sedap... Tapi kau yang sedang kelaparan... xlak mengorder nya.... Lain kali mesti order....

Kesimpulan nya....
Service + Makanan + Minuman + Environment= 7/10 gak aku bagi......

10 comments:

Diarihatiku1976 said...

kat area mana ni.. saya kalo chicken chop memang peberet lahh

piewahid said...

aummm cak!! hehehe... main dgn danish!

selain paprik, biasanyer nasi goreng kg jugak yg sy carik...

maslinamansor said...

diarihatiku1976: kat teluk air tawar, penang.... sori, xmention lak.... :)

maslinamansor said...

piewahid:
nasib baik danish tak terkejut... :)

Nasi grg kampung sedap kalau lagi pedas... terliur la plak...

zulkbo said...

salam..
hari ni menu tunjuk jer la yek?
bukan masok sendiri..he he..
lapo la pulok nengok makanan tu..

maslinamansor said...

zul:
waakumsalam....
terpaksa la... bila cuti2 nie jarang la nak masak sendiri...

HafizChan said...

Owh...ingatkan kat siam tadi. heh

maslinamansor said...

hafiz:
banyak la siam...

qaseh masyitah said...

Besar dah Danish.

maslinamansor said...

qaseh,
dh 9bulan... :)