Monday, March 15, 2010

My Favourite Surfing Spot

Tempat yang paling aku suka surf internet....
Comfirm la kat rumah.... tambah- tambah lagi kat dalam bilik....

Kalau siang.. mestila aku pakai yang ofis punya.... laju....
Kalau malam... aku pakai la yang sedia ada... broadband sekarang nie...

Mula -mula aku selalu start main internet pukul 8 malam.... tapi... tak laju... semput skit...
Aku dok usha member rumah.... asal pukul 12 malam baru dok godek notebook dia...
Yang awal-awal tue dok mengadap tv ataupun dah melingkaq tidoq....

Bila aku tanya kenapa dia main internet tengah-tengah malam, baru dia bagitau aku yang orang kat kawasan kami tinggal tue dah tidoq.... jadi coverage dia banyak sikit....
Hampeh betul... baru la nie hang bagitau aku....

Tapi naya la, kalau setiap kul 12 baru aku boleh main internet...
Nanti aku tak boleh pegi kerja, letih... (alasannnn....)

Jadi dok intai-intai gak la P1 W1Max.....



Teringin bebenor nak memilikinya....
Kawasan aku, kalau pakai P1 W1Max nie.... coverage dia luas.... lajuuu...
Aku pulak asyik dok download lagu la.... movie la.... main game...layan blog la.... elok sangat lah kalau pakai kan.....

Kenapa aku suka main internet dalam bilik yea....
Mestilah sebab aku nak kan pravisi....
Tenang jer...
Dalam rumah aku tue, ada 3 orang, 3 notebook... tapi semua aliran lain-lain....
Yang sorang suka main game...(tak kan la aku nak pi kacau, karang kalah nanti...)
Yang sorang lagi minat cite tamil...(aku lak tak berapa nak minat...)
Yang aku suka layan blog2 orang...(diaorang lak tak minat...)

Jadi... senang... duduk jer dalam bilik masing-masing.....
Bilik ku.... Tempat 'surfing' ku....







Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS



12 comments:

Kancilbiru said...

betul2...tgh2 malam dah penat la..

HafizChan said...

P1 kat area rumah saya pun laju...hmm tapi kekadang depend jugak area mana.

tak minat cerita tamil ke?

maslinamansor said...

niza:Sama la...

maslinamansor said...

hafiz:sentul line clear...

cite tamil.... kurang...
cuma minat yang ada pelakon tabu... mustapa... mustapa...

zulkbo said...

salam Maslina..
saya pun teringin nak tukar P1 WIMAX ni..tapi sayang tak de coverage pulak di Ampang ni..hampehh..bando pun tak de coverage..betul duduk tepi hutan saya ni..he he

maslinamansor said...

zul:
waakumsalam...
haaa... ampang xde coverage, biar betul...
lawak nie... lawak...

touyakaruma said...

ohhhhhhh P1 WiMax ? Kat sini takder coverage kot ?

maslinamansor said...

Kt ipoh ker...?

Kancilbiru said...

maslina, check this...cara2 nak masuk twitter dalam blog...nanti add aku @TheKancilbiru...

http://kancilbiru.blogspot.com/2009/12/how-to-insert-your-tweets-into-your.html

einaz ;D said...

nice blog..;)

maslinamansor said...

niza: jap... aku try
Tq

maslinamansor said...

einaz;D: tq