Monday, March 15, 2010

Bermalam di hotel...

Welcome to Traders Hotel....

Aku dan hubby bermalam kat hotel nie masa malam dinner Bollywood...

So.... so... cantik...
Tilam... bantai... empuk jer....

Katil nie bapak tinggi... ikut ketinggian mat salleh kot...

Siap ada kerusi panjang kat sebelah katil....


Macam biasa la... ada semua jenis minuman panas...
Yang aku tak tahan... ada maggie cup... harga RM4....
Air tin RM 7...
Kalau korang teringin sangat... beli jer kat 7Eleven jer... siap boleh beli 4-5 tin....



Aku suka dia punya berus gigi... datang pakej ngan ubat gigi kecik... Travel nyer...
(sori, xde gambaq lak ubat gigi tue...)



Berposing dalam bilik air....
(Perasan model jap...)


Kalau rating... aku boleh bagi 9/10.... tinggi kan.... :)
Memang best!!!!
Service bagus... cepat...
Kat sana.... aku cakap fully english you....
Aku cakap melayu... tapi dibalasnya english gak... jadi.... xnak ngalah, aku speaking gak.... :)

5 comments:

Kancilbiru said...

mana baju bollywood ko? ish ish...tak tayang pun. hehe

maslinamansor said...

karang ada la... tunggu jap...

HafizChan said...

pegi tak skybar kat atas tuuuh. view dia menarik time2 matahari nak terbenam...dalam bar tu ada swimming pool.

kalau pegi sebelum maghrib tak segan sangat kot, sebab pabila dah malam, dia akan bertukar jadik tpt tunjuk langit

maslinamansor said...

Hafiz: xpi pun... swimming pool pun tak nampak... nampak komtar jer

CT NORAMIZA said...

mas, mana gambaq full baju bollywood tu? mere betti