Friday, March 12, 2010

Best Bits of Project Alpha Season 1

(Sticky post.... for 48 hours)


Secara jujurnya... aku tak tahu apa itu Project Alpha...

Dan aku mencari maklumat mengenai Project Alpha... Baru aku tahu Show ini mengenai real-life seorang blogger...

Siapa mereka...
Dimana mereka tinggal....
Ilham mereka berblogging...
Dan bermacam - macam lagi mengenai kehidupan mereka...
(correct me if I was wrong)

Season 1, aku termiss sebab aku tak masuk lagi dunia blogging...
Dan baru aku tahu antara peserta-pesertanya adalah blogger-blogger terunggul seperti Redmummy, BeutifulNara, FourfeetNine, Kennysia, Budiey, Nicolekiss dan Sixthseal....




Mereka mempunyai peminat atau pengikut mereka sendiri malahan antara mereka sudah memcecah ribuan peminat....
Setiap mereka mempunyai kelebihan masing-masing...

Dan yang paling aku tunggu- tunggu adalah Si cantik manis Jojostruys... Jojo bertindak sebagai host untuk show ini...




Penaja Rasmi untuk Season 1 adalah
Adidas Action 3



(Hubby sekarang nie tengah guna... So far aku boleh tahan dengan bau dia... more than Dashing... :) )

Penaja bersama


  1. Rimmel -Official Cosmetics
  2. A Cut Above Academy - Official Hair and Make Up
  3. Millennium dan 360 Hotel - Hotel
  4. Era dan Hits.fm - Official Media Partner
  5. Ruumz- Official Social Networking Site
  6. Online News Portal - The Daily Chilli

Banyak kan penaja show Project Alpha Season 1....



Bagi blogger seperti aku yang terlepas menyaksikan Project Alpha Season 1... Jangan khuatir... Season 2 is comeback.... with more surprises and gifts.... so don't forget!!!!
(eceh... ber 'speaking' lak aku...)
Aku berharap dapat join contest-contest yang dianjurkan... kalau bernasib baik aku menang...
Dan kalau aku menang, aku dapat hadiah... dan aku boleh try buat contest kat korang lak... ok..?

Untuk keterangan lanjut mengenai Project Alpha Season 2, korang boleh layari projectalpha
dan Follow for Facebook Project Alpha Season 2 at









Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS



7 comments:

Kancilbiru said...

tak sabar nk tunggu yang 2nd season punya...

Sertai Contest Aku & Kancilbiru

maslinamansor said...

mas pun tak sabar... skrg nie dok tgok balik season 1 nyer... hehehe

Eyriqazz said...

hik3,teruja season 2...hadiah lebih lumayan menanti...

maslinamansor said...

eyriqazz: nak hadiah tue... kebanyakkan nya mesti best2 kan :)

honeylanz said...

host nye sgt cun!!

Sharinginfoz said...

harap2 ianya lebih baik dan gempak daripada yang pertama kan

piewahid said...

slm ziarah kengkawan...