Tuesday, March 16, 2010

Malam Bollywood yang penuh kontroversi

Mari kita menjamu mata dulu yea....
Pastue baru aku nak cite2 sikit pasal kontroversinya....


(aku snap dulu gambar kami berdua sebelum kuar hotel...)
Aku tahu apa korang cakap.... jangan kata apa2... tengok jer.... :)


(masa dalam majlis... belum bermula....)


(ayam...)


(sayur...)


(udang....)
Semua adalah antara makan yang dihidangkan....
NAMA MAKANAN..... aku pun tak tau.... yang aku tau semua makanan chinese...
And I like....


(Menari....)


(Menari lagi....)
Aku rasa normal la kot sebab company hubby aku tue orang putih....
Pakai bra.... kain jarang....

Cuma aku xsyok sikit pasal depa hidang air arak tue...
Aku tak kisah depa nak teguk pun... bukan anak aku nak marah pun...
Cuma xsesuai bila dalam majlis dah ada yang nak mabuk sikit2.....

Masa penari tue bergelek2 buat kali terakhirnya.... (tandanya nak abis majlis)....
Pakat2 yang geng 'minum' nie pi serbu atas pentas....
Kecoh la sikit tapi nasib baik MC tue pandai.... dia yang minta geng tue turun....

Aku takut nak snap masa benda tue jadi... kang kata aku 'mamarazzi' lak.... :)
Geng yang separuh mabuk tu pun hanya lak kontrak kat company tue... so, bagi aku xelok la nama company rosak sebab depa....

And don't worried, geng tue bukan melayu.... orang 'oversea'...

6 comments:

honeylanz said...

kontroversi sungguh..nak2 tgk pic penari tu.. ;)

maslinamansor said...

has,yang nie kain penari tue labuh la skit tapi lepas tue ada lagi... tapi memang singkat mcm pakai sluar dalam jer....

zulkbo said...

salam maslina..
saya dah lama tak ke dinner ni
sebab com tak buat dinner gitu
setakat makan2 biasa dah seminggu sekali buffet hotel nie..he he

maslinamansor said...

waakumsalam zul...
seminggu sekali buffet kat hotel... yg tue lagi la mewah com zul...

piewahid said...

mas,
salam ziarah. xreti nak komen tapi fhm lah keadaan mas & husband yg tersepit dgn keadaan tu...

ekin hamid said...

amboi..amboi bergaya sakan no ampa dua..upload la gambar baju tu lebeh skit..gambaq dalam cermin xclear laaa...:-)