Wednesday, March 17, 2010

20hb nie..... aku teringin sangat....

Kenapa tak bagitau aku...?

Dari awal2 pagi aku berkerja keras... format komputer... format hardisk... buang virus kiddo kat pc orang... ngadap member sebilik yang kurang bercakap ari nie.... dah la mam tak datang... tolong la....


Aku mati kutu bila takde orang nak sembang2 ngan aku.... sebab tue aku banyak keja kot.... tapi sambil2 tue main internet gak.... Blog pun aku tengok kadang2... kalau aku leh comment, aku comment la.... Mood aku arinie.... lebih kepada buat keja sambil tengok youtube..... (sebelum nie buat keja gak... tapi tak la sesibuk arinie... kena back up orang kan....) tapi bila takde keja.... memang xde keja sungguh.... aku suka..... :)


Aku tengok youtube pasal kumpulan Super Junior jer..... Baru aku tau yang depa nak datang sini 20 Mac.... Hampeh!!! kenapa tak bagitau aku awal2... (sebenarnya aku marah sape yer...? aku pun tak tau...)

Nasib baik tiket ada.... tapi... tue la... Rm 400 lebih...


Tak boleh murah sikit ker...? Aku nak tengok Heechul sorang jer... yang lain aku xberapa minat.... (Apa.... korang xkenal.... xpe, la... aku sorang kenal pun dah cukup baik....)


Aku ngadu kat member serumah.... Dia kata dah bagitau aku awal2....Eh... kenapa aku xsedar yea masa tue....?


Tapi... kalau aku sedar dari awal.... mana mampunya aku beli tiket tue....


Yang paling murah pun tah2 seratus lebih.... kalau puluh2 pun aku tak mau beli sebab kalau aku beli hanya setakat nak nampak rambut Super Junior jer.... baik aku tunggu orang upload kat youtube jer....


Oh.... Heechul....


pic from here , TQ

p/s: Ada sesiapa berminat nak sponser aku and member p tengok tak....?

8 comments:

honeylanz said...

usha dr youtube pun x pe dah kan...

piewahid said...

nak sponsor pun rm400 mas... ingatkan 40 sen... hehehehe...jgn marah, eh :D

maslinamansor said...

has..
yang tue jer termampu... :)

maslinamansor said...

piewahid...
xmarah pun.. :)
kalau mas pun belum tentu nak sponser orang... heheeh
rm400 tue...

zulkbo said...

salam maslina..
mahal nya rega tiket?
jangan membazir nasihat ku..he he
terserah ..tepuk dada tanya akal..kalau dah minat nak kata apa..nanti kempunan lak..hu hu

maslinamansor said...

waakumsalam...
mas tunggu orang sponsor jer...
Nasib baik tak ngandung... kalau tak mesti keempunan... :)

HafizChan said...

owh so jambu!

maslinamansor said...

hafiz,
ko jangan tergugat lak...