Wednesday, January 12, 2011

Dengar cerita.... Kenny Rogers....

Member aku bagitau hari nie KENNY ROGERS buat.......

 credit pic from HERE


JADI SILA TERJAH KENNY ROGERS BERHAMPIRAN KORANG!!!!!

12 comments:

Hezesuze said...

memang tiap2 tahun krr buat event camgini uols....harus terjah!!

cheqna said...

kat trg tak de KR
huhuhuhuhuhu

Iela Fazielah said...

wah... tq 4 info.... kebetulan pakai bj merah arini... harussssss gi terjah.... mkn free tu

lydzar said...

best best..dh pakat2 dh ngn geng lunch nk terjah KR hari ni!! yeay!

Sharinginfoz said...

mesti ramai yang pergi ni, hmmmm saya juga buat entry ni tapi schedule untuk beberapa jam lagi

touya said...

aisyeh ...tak sempat pulak nak pergi

Kyuubi said...

wah hari makan! i like mkn. hahahaha

SBC Admin said...

Salam kenal.
Ni semalam jer kan? Aduh... rugi tak pergi kenny rogers semalam ni.

zulkbo said...

salam..
selamat menjamu selera..
jangan lupa baca bismillah....
he he..

Zezebel said...

ala..tak ada KR kat Kota Marudu ni..huhu

Matjoe said...

dah terlepas sudah...

btw,
sabtu lepas tarikh tutup contest untuk entry azam tahun 2010.terima kasih kerana sudi join. contest utk like gambar azam 2011 masih berterusan sehingga
25th Jan 2011. saya ada sharekan cara utk 'like'di blog saya: Cara Like Gambar Facebook
Berikut adalah link untuk terus ke album azam 2011 di facebook page matjoe.com: Album Azam 2011

Anonymous said...

This design is wicked! You obviously know how to keep a reader amused.
Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost.

..HaHa!) Great job. I really enjoyed what you had to
say, and more than that, how you presented it.
Too cool!
Feel free to surf my website - know memes