Thursday, December 23, 2010

GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com

Eyriqazz buat GA lagi!!!! Kali nie antara hadiahnya merupakan makanan.  Antara sebab  aku nak join GA dari Eyriqazz.com adalah:

  • Adakah aku seorang kaki makan...? Memang pun... ( see the 'badan' la...)

  • Aku boleh puaskan hati aku dengan makan sahaja. Benda-benda lain aku boleh tangguhkan dulu tapi bila part makan dan aku teringin nak makan sesuatu makanan aku tak boleh tangguh-tangguh. 

  • Kalau orang yang aku ajak tak mau pergi, aku tak kisah. Aku boleh pergi sendiri. (Kalau jauh baru aku paksa rela orang tue)

  • Kalau aku dapat Vaucher tue, akan aku bawa kawan-kawan aku pergi sekali. Suami...? Jauh meh!!! Tapi kalau dia mau turun KL, tetap juga aku ajak kawan-kawan aku sekali tapi dengan syarat, bayar sendiri... hehehe( My Suami first...)

  • Aku pengemar segala jenis makanan. Dari tradisional melayu, cina, india, arab mahupun barat. 

  • Suami aku gemar makanan Melayu jer, jadi tak menjadi masalah pada aku bila dapat makan kat  Haven Restaurant sebab mereka juga ada menu Nasi Lemak. 




  • Aku teringin nak makan nie...
Pic from Haven Restaurant  


  • Juga yang ini.... 


  • Dan tiada sebab lain selain ...... Makanan dan aku ada chemistry yang kuat
Banyak lagi yang Menu di Haven Restauran promosikan. Korang boleh terjah ke Website Haven Restauran.

Dan aku nak ajak kawan-kawan bloggers aku turut sertai  GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com

Rugi kalau korang tak join...

Kepada Zezebel , Kak Miza , Ekin 
Aku tag ketiga-tiga nya... :)



Pic from Eyriqazz.com


*Pesanan buat Adik Alisya.... Pick la nama aunty yer...

2 comments:

mrs shaifull said...

nampak sgt haku pun pemakan, tidakkkkkk :)

Eyriqazz said...

Salam,

thanks join GA...