Friday, December 24, 2010

Entry semalam sebenarnya aku nak tunjuk gambar epal dan kacang panjang. Nak tunjuk perumpamaan la. Bukan gambar yang aku lukis sendiri pakai PAINT tue.

Tapi nak jadi kan cerita, aku taip la gambar epal. Lepas tue tekan Image. Keluar lah segala gambar-gambar epal dari seluruh dunia. Baru jer aku scroll down... Nampak gambar macam gambar lucah. Lebih menyerupai kemaluan wanita.

Aku dah gelabah... "Aku masuk website haram.... aku masuk website haram..." (sebab aku guna komputer ofis, tak syok bila keluar ayat " COMPANY VIOLENCE POLICY" ). Kalau Notebook sendiri, takdak hal... (Aku terkantoi? Eleh, macam korang tak terkantoi)

Bila lepas keja, aku balik rumah aku cerita kat housemate. Maka kami beramai-ramai cari balik gambar "epal" tersebut...


Rupanya...  teknik photoshop punya kerja... H@#^M betul!!!!
Asyik buat aku berfikir kotor memenjang......

7 comments:

Lagenda said...

Miahahaha...ada erk gambar epal yg 18SX?? Ooooo..mak x tahu pun. X besalah wat keja2 cenggini.*muka yg sgt menyakinkan*

Tp mak pernah search pic pisang n lemang. Huaaa lain pic pisang n lemang yg kuar!!!

Opssss..terkantoi la plak!

Mama Zharfan said...

semua benda pun kalau kita pikir jd 18sx memang jd ler...:p

J.M.R said...

2 bijik epal ke?:-p

kahkahakh...

Sharinginfoz said...

marah cikepal tahu pasal benda ni

LiFe KaMi said...

hehe wa kena beb,,
mmg kadang2 kita cari benda elok tapi still keluar juga benda tak senonoh ,apa bole buat zaman sosial..

suri said...

kaedah skrg semakin maju buat kita berfikir dua ke tiga kali huuu

Zezebel said...

hehe...pena kena time cek email...auwww, malu tahap gaban..