Friday, October 22, 2010

Debit Mastercard...

 Berita baik.. korang boleh baca kat blog Redmummy.  (tekan jer link kat sini)
 Part paling best boleh reedem tue... :)


Aku dah bagitau hubby....

9 comments:

kak ina kl said...

akak memang basuh telur kalau nak buat apa-apa.
beg mahal beli pun berbaloi..kalau
beli kat chow kit tu sekejap ajer jahanam.

donny said...

apa cerita diredmummy? jom kita p tengok

zulkbo said...

salam ziarah..
moga sihat selalu Mas..


New Entry "Hikmah Dalam Wuduk"

AngahSayang2314 said...

apa???? berita baikkkk

Joy said...

jom ke sana ;)

mrs shaifull said...

rajin la mas ni promote sana sini, mcm mana kat ofis, ok ke x?

Zezebel said...

Ada benda free ke? Macam best jer ni? Kejap lagi saya join mas pegi sana yek. Hehehehe....

Sharinginfoz said...

debit card memang bagus

ila-ali said...

memang credit card dah potong. hny debit card sahaja pojaan hatiku setakat ini...more specific, maybank visa debitcard..sgt mudah, provided ada duit dlm tu la...hehehe