Friday, October 29, 2010

Kerja gila

Credit Pic From KOSMO


Bila aku tengok pembunuhan cara begini.... aku teringat Arwah Nurin...

Melampau betul...!!!!




*Lama kan aku tak update....

17 comments:

Hezesuze said...

uits yang nampak tu kaki ke tangan uols?? haissh ngeri lak kan ..macam2 kjadian skrg nie...takottt uols

My Little Diary said...

sedihnya... nak nangis tgk, apa punya jahat lah manusia ni... sanggup buat utk kepuasan diri sendiri...


entry terbaru "berlari mengejar cinta"

Joy said...

dlm paper ke? x bc kosmo lg pg ni

Nini D.. said...

mas....teman ingatkan kamu udah lupa yg kamu ada blog..kikikiki

Fieza79 said...

kesian nya...bodoh la org yg buat tu...

zulkbo said...

salam..
simpati buat
keluarga si mati..
pembunuh yang sama
agaknya dengan kes nurin
dulu????

eima said...

yg budak nih belasan tahun lagi smlm dlm berita TV3 ..kesian gile ....

byk tul kes bunuh skrg nih ....

eima said...

yg budak nih belasan tahun lagi smlm dlm berita TV3 ..kesian gile ....

byk tul kes bunuh skrg nih ....

eiela said...

kejamnya manusia sekarang kan. moga terhindar daripada sebarang malapetaka.

the bert said...

org dh jadi mcm ape dh..sng2 je kena bunuh..hisshhhh

ila-ali said...

khabarnya budak pompuan tu bukan warganegara malaysia sebb tidak ada injek BCG.
Tapi nilai nyawa sekarang mcm nyamuk dah sekrg ni. Bila sakit kena gigit kita bunuh aje..tak de nak tiup2 atau buat tak layan...
akhir zaman

Kyuubi said...

yalah, dah lama sgt akak x update neh. update je terus entri emo. hahaha. jgn marah.. :)

J.M.R said...

dah macam ank patung kn sumbat dlm beg..iskh2..

Sharinginfoz said...

memang giler punya manusia

Zezebel said...

Yang buat ni memang lagi teruk dari binatang buas. Kalau polis dapat tangkap dorang ni, humban jer ke kandang rimau.

piewahid said...
This comment has been removed by the author.
piewahid said...

tertunggu2 entry terbaru daripada mas tetapi fhmlah bila sesekali angin serba tak ada mood dtg...

moga ceria selalu :)