Friday, October 15, 2010

Ber 'i'..... 'i'...

Perh.... ari nie aku p stanby kat bilik meeting sebab ada mesyuarat dengan Menteri. Baru sekarang habis, tue pun mungkin sebab ada pembentangan budget....

Punya la kelam kelabut aku p cabut Connection wireless sebab nak balik dah. Ingatkan semua pegawai dah balik, rupa-rupanya ada gak tertinggal lagi kat sini sebab nak siap kan report.

"Kenapa takdak internet yer?"

"Saya dah offkan wireless Puan..."

"Boleh you pasang bailk tak... I nak guna... siapkan sesuatu"

"Ok... I pasang balik......."

Tau-tau jer mulut aku dah ber 'i'... 'i' dah dengan dia...


*ditanya-tanya siapa kah dia... Pegawai Tertinggi sebuah Jabatan....

*I minta maaf u....

10 comments:

My Little Diary said...

hehehe... i pun mintak maaf u... cool cite u ni!!!

http://cikidis.blogspot.com/

[-suziey-] said...

ekeekekek..dan dan ber i u plak yek..ouh i like..ekekekk:p

mamasue said...

balik kerja ke mas?tak awai ka?

maslinamansor said...

sue,
mas naik bas pukul 5.30ptg. Sebab tue cepat2 nak kemas bilik mesyuarat.

Hezesuze said...

tau ler esok cuti..gegeh uols bekemas bagai kan...huhu

i lap u ler ...ahakss

Zezebel said...

Hahahahahaha....
Puan "I" tak kisah kot.
Mas balik kampung ke?

Nini D.. said...

i loikeeeee......kikiki

Sharinginfoz said...

hmmm dah ada orang nak buat kerja kan, oppsss tak boleh pasang sendiri ya

kak ina kl said...

sekali sekala tersasul..tak per kan..

orang lelaki memang camtu..kita ajer yang risau..mereka buat dek ajer.

Kancilbiru said...

ala u ni....saje jer tau....hahahahaa