Thursday, September 2, 2010

Yilek...!!!

Berpeluh ketiak aku p bank tadi. Nak 2 pekara...

Satu, masuk duit dalam ASB..

Kedua, nak tukar duit raya...

Yang nombor satu lepas tapi part nombor dua..... duit raya yilekkkk....
Kenapa tahun nie cepat sangat habis...

Sapa yang tukar duit raya banyak-banyak nie...?

17 comments:

eima said...

aku pun sama ... hari 4 banka aku pegi ..semua abih ...

bank islam
bank muamalat
bank rakyat
bank awam

yg ade kat public bank tu cuma duit lama ... aahh tak kisah janji duit kan ... aku tukar je la ...

azzey said...

maslinamansor: tukar sikit je......

Kancilbiru said...

hong leong, rhb? ada kot..hehehe

cheqna said...

cheqna pun tak dapat gak tukar duit raya
camana ni...

lovely stich said...

bukan sy...bukan sy...sy tukar sikit je...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

haha...nasib baik ayu dah tukar awal2...masa 2 ramadan ari tu...

eMMe said...

saya dapat! mas, tak gi bank muamalat ke?

Fieza79 said...

mslh yg sama di mana2..wet tuka raya habiss..huhu

LiFe KaMi said...

duit raya mmg kena buat sebelum bln puasa klu tak sempat ler,cuba try tanya kwn2 yg niaga mesti diaorg ade...

Hezesuze said...

oh nasib baik kazen weols keje bank...so tuko ngan dia jek xyah nk pergi bank bagai....huhu

Nini D.. said...

teman tuko sikit ajer..tuko masa 28hb aritu kat RHB...tp,..note rm5 illek..blom keluor katanyer

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam Kenal Dik;

Singgah dari blog Cheqna.



Takde jiran keje bank ? senang bangat tau...

hehe..

Sharinginfoz said...

raya jangan tak raya

Lagenda said...

Opss..err mak salah sorang yg dah tukar duit raya awal2!

AngahSayang2314 said...

eh tak dapat tukar duit raya ke?? angah dapat kalau nak cuba gi kat SS17 tapi kat PJ la sapa2 yg duk kat selangor angah bole tolongggg hehehee

Zezebel said...

duit baru kurang tahun ni.
Kami dapat yang seringgit baru jer. yang lain2 tu semua duit lusuh.

suri said...

kak duit raya dah tukar rm100 kepda duit kertas rm 1 heee...

tahun ni raya mana kak?? tiket bas dah bli?? ke naik kereta??