Wednesday, September 1, 2010

Perihal Sang baby nakal....

Assalamualaikum...

Aku cuti 4 hari baru-baru nie. Tak sempat nak update entry langsung. Aku jadi gila shopping....
Merata shopping kompleks aku terjah tapi satu habuk pun tak boleh beli. Danish ikut sekali shopping bermakna aku hanya boleh tatap jer tapi tak leh beli. Abah dia pun dah surrender awal-awal lagi.

Berlari... menangis... menyebai... Mengamuk... semua ada!!!! Budak ini tersangat-sangat lah buas....


Part paling bestnya, kalau kami berdua tak dak, Danish sangat lah mendengar kata. Pandai Danish mendera mak bapak dia.... huhuhu...

15 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

samalah ngan ayu tadi..kalau bawak dua-dua memang tak sempat nak belek2 sgt...tapi beli gak...tu pun dapat 2 helai jer..

esok sambung shopping lagi..kali ni ibu + ayah dia jer yg pergi..hehehe.

donnyien said...

bestnya shopping raya..

Joy said...

semua mall penuh dgn org kan...

AngahSayang2314 said...

biasalah nama pun budak kan???

eMMe said...

comey..sape potong rambut dia cam tu tu...hehehee....

UmmiUmmar said...

hai..salam kenal..ur silent reader for all this while=)

Sharinginfoz said...

lama tak dengar khabar danish ni

J.M.R said...

danish nk bmanja tu..:-)

Hezesuze said...

perghh rambut danish mengancam ler uols....huhu

lydzar said...

bebudak mmg gitu. part buli mak pak dia esp mak dia la, mmg sangat terer. padahal depan orang lain, alahai baik taat setianya anak nih..hihihi..

eima said...

anak² mmg slalu cam tuh ... time ngan nenek or org lain mmg lah teramat baik .. suara nk berbunyi menangis pun tak ... klu mak pak ade ... eragam mak aiihh... nk tarik perhatian sebenarnye tuh...

CuTeMiUt78 said...

wah.. shoping rayya la ni ya.. hik..hik..hik.. biasa la kan klu ada anak.. gitu la

Zezebel said...

Oooowwwh.... gi shopping raya rupanye.
Apa yang dibeli? bleh la share kat sini. Heheheehehe....

Eyriqazz said...

anak mas ke tu?comell...

azzey said...

maslinamansor: tu maknanya....Danish sgt bijak! Hu3....