Friday, August 27, 2010

Kepada negeri-negeri ini....

Kelantan... Pahang... Perak... Perlis... Pulau Pinang.. Selangor dan Terengganu...

Aku ucapkan selamat bercuti... Kalau yang ambil cuti hari Isnin tue, selamat bercuti 5 hari...
Dok rumah jangan dok saja, buat la biskut Raya ka... kemas rumah ka... beli baju Raya (tapi jangan boros) dan last seklai jangan datang KL untuk shppoing kat SOGO atau Jalan TAR. Karang penuh pulak umat kat situ tengah hari nie. Susah pulak aku nak pilih-pilih baju....

*Pesanan dari Maslinamansor...

14 comments:

lovely stich said...

kebanjiran manusia kat SOGO dan Jalan TAR itu dah pasti kak...selamat bersesak la ye...hehehe

Sharinginfoz said...

seronoknya cuti kan

Zezebel said...

SOGO dan jalan TAR?
Lama dah tak pegi... Hehehehe....

Lagenda said...

Alamakkkkkkkk..baru je bercadang2, dah kena warning dgn mas!

Nini D.. said...

ayuh mas...ikut daku...pulang ke kampong!!..dok bawah ketiak abah!

Hezesuze said...

owh hari2 weols cuti uols..ahaksss

zue said...

wah seronok kann cuti smpai 5 hari.
shopping sakan lah ni..

penjejak maya said...

salam,

tak mau gi sogo tu buat pening kepala je..

piewahid said...

salam mas,
rasanya ketika saya taip komen ni, mas balik kampung melepaskan rindu dendam!

saya mmg serik nak shopping kat area yg mas cakapkan tu. tak mampu nak bersesak cenggitu.

velasrizal said...

best tol diorg bercuti kan..

SMS Raya VS Kad Raya

kak ina kl said...

alahai cuti ni ramai betul umat kat kl ni..fening sbb jalan tar jem giler..

sorrylah sbb udang tu membuatkan puasa kamu tinggal sipi..ishhh sabar ajerlah yer

cheqna said...

sebab cheqna cuti la hari ni baru dapat komen hahahahahaha

Donny Ien said...

haha aku cuti 3 hari mulai esok

Zezebel said...

Salam. lamanya menghilang. Hehehehe....