Wednesday, September 29, 2010

Sibuk sikit pagi nie

Maaf la, kalau sempaat aku blogwalking kat blog korang. Seksyen aku kena audit hari nie. Untuk ISO.

Sekarang nie dok melengkapkan dokumen-dokumen yang akan diserahkan kepada pihak audit untuk diperiksa...

Dan kemungkinan akan ada sesi soal jawab... Doakan aku selamat menjawab dengan jaya nya...

*Aku teringin nak pergi melawat Kak murni kat johor hari nie. Ayah dia meninggal semalam. Tapi ada audit lak...

*Mari kita sedekahkan Al-Fatihah untuk Allahyarham...

15 comments:

Zezebel said...

Al-Fatihah untuk Arwah....
Good luck untuk kawan blog saya ni yang kena soal dengan audit.

Kancilbiru said...

adehla..paling menyampah kalau nak ISO....mmg banyak jer kerja...huhu

cheqna said...

benci r bab2 odit ni
alfatihah..

Fieza79 said...

audit plak...leceh je kan kena jwn menjawab ni...tk suka audit2 ni..huhuu

Hezesuze said...

ok noted! dah abis audit sila terjah blog weols ek..mihahahahaha

Joy said...

letih nye ms audit...Al-Fatihah utk arwah

Sharinginfoz said...

semoga semuanya ok

CuTeMiUt78 said...

eemmm semoga berjaya ya

Nini D.. said...

semoga berjaya di audit ye..
takziah buat keluarga arwah

donny said...

ISO...internasional standard organisasi..

J.M.R said...

al-fatihah..

dan..

semoga usaha kamo dipermudahkan..amin~

suri said...

Al-Fatihah untuk Arwah....

Kyuubi_85 said...

semoga dipermudahkan semuanya :)

Sumijelly said...

al fatihah la bagi pihak...

Selamat mengaudti la yek..hehehe


Sumijelly.com

AngahSayang2314 said...

takziah buat keluarga tersebut al-fatihah