Thursday, September 30, 2010

Gejala maksiat di Pulau Dayang Bunting

Masa aku pergi Pulau Dayang Bunting, maksiat disana amat lah berleluasa.

Malahan semua pelancong termasuk aku yang datang ke situ dapat menyaksikan adengan asmara itu. Ada juga yang tak lepas peluang tangkap gambar malahan ada yang merakam 'aksi' umpama Maria Ozawa dan pasangannya.

Aku pada masa dah macam nak muntah dah. Tapi yang si Danish lak yang tergedik-gedik nak p tengok sebab ramai orang.

Paling aku tak tahan bila 'mereka' semakin stim, mungkin sebab ramai orang dok tengok....
Aku tak ambil gambar 'mereka' sebab blog aku hanya ada gambar-gambar yang bersih dan suci sahaja... Kalau nak tengok gambar-gambar sedemikian, cari sendiri....

Pada mereka itu aku nak kata sesuatu....!!!!

"Wei, monyet!!!!! Hang pegi cari port lain la... Nie tepi tangga pun hang boleh melepaskan nafsu serakah hang!!!!"


* Pada mulanya aku tak kenal Maria Ozawa itu siapa tapi bila ada blog lain sebut nama dia. Jadi aku try google. Bila aku buka image, Failed!!! Sebab dibawah kategori seks... Elok la, aku lak p buka kat ofis. Comfirm la aku tak dapat tengok....

update...
*Monyet itu adalah monyet yang berekor.... Binatang la.

24 comments:

mamasue said...

oohhh..2 kali mamasue baca blog ni br paham...igtkan maria ozawa tu yg ada kt tasik tu....rupa2nya org yg tiru aksi mcm tu ehhh...utk org2 cenggitu, PLEASE FIND A ROOM!!!!! tak dak sapa nk tgk aksi hangpa...

Nini D.. said...

ni mesti kes xde duit nk sewa bilik...'buat' pandai...bila dpt anak...buang..mmg BANGANG!!

lydzar said...

ni 'monyet' sebenar yg ada ekor tu ka, 'monyet jadian' berambut hitam atau berkaler2 tu?

semalam pon ternampak aksi pasangan kucing sebenar tgh ehem2 kt tepi parking. adehhh! tutup mata!

Joy said...

Maria Ozawa yg hot :D

Hazzy Ishak said...

memang gatai monyet skg ni

Lulu caldina said...

laa kan lebih bagus kalau beserta gambar...bagi malu..ngee. buat kat situ tros bunting, terus buang anak..Rosak!

MiMi PeONy said...

mas,td i google "Maria Ozawa" tu pelakon video lucah (AV) Jepun...

asal la bijak sgt, kt tangga pun jd...

Adyshariz said...

mas.. monyet ada ekor ker tau yg takde ekor..

kalau x de eko, ko simbah jer air kat depa..

kalau yg ada ekor, biasalah lumrah alam..hehe

eima said...

sape tak paham cite nih mmg ingat manusia yg tgh beromen ...hahaha pandai maslina .... byk yg dah tertipu tuh ...


monyet kan tak dak akai ... mana² pun jd ....

mama zharfan said...

so kalau saper2 beromen tanpa segan silu kat tempat awam tu dh setaraf dgn 'monyet' lah sebenarnya..:p

Hezesuze said...

caittt!!! heran jugak weols dgr ada org buat perkara tak senonoh kt tasik dayang bunting tu...ghupe2nye monyet ye...mihahahahaha

cheqna said...

muahahahahahaha
bongoks itu binatang..
tapi kalu manusia yang buat cam gitu..hurmmmm ntahlah

Sharinginfoz said...

macam2 kan, hmmmm entahlah apa nak jadi

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alamak...ni monkey betul atau manusia bertopengkan monkey ni?? huhu

Zezebel said...

Jabatan agama tiada ke kat tempat tu Maslina?

suri said...

salam jumaat..
maria tu mmg seksi ke..huhu..suri mmg penag dgr nama tu tapi langsung tak amik port sapa kah wajah bertuah tu huhu...

AngahSayang2314 said...

alamak terkena angah heheheh ingat kan betul2 la tadi terpikir gak kenapa tak report kat jabatan agama kan??? hehehe

CuTeMiUt78 said...

oooppsss.. jap..jap.. ni kes monyet berekor betul ke... atau org serupa monyet yg buat cenggitu...

suri said...

suri jalan cini lagi harap sahabat 83ku baik ajer heee

Lulu caldina said...
This comment has been removed by the author.
Lulu caldina said...

laa lulu sangka manusia..ngee....salah sangka rupanya..adehh..

Kyuubi_85 said...

haha rupanya monyet ada ekor. lumrah alam dah. kalau yg takde ekor, sepak je diorg., haha

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

betul mereka memang monyet... minah ni ada berlakun filam indon..tajuk menculik miyabi

Anonymous said...

An expanded selection of rear axle ratios was offered, including standard, economy, performance, and special-performance gearsets. [url=http://www.mulberryhandbagssale.co.uk]http://www.mulberryhandbagssale.co.uk[/url Just what is a tagline and why is it so important? A tagline is a one word sentence placed after your company name or product name that helps to give it an identify and a positive image. [url=http://www.goosecoatsale.ca]http://www.goosecoatsale.ca[/url] Hxwxgzmfk
[url=http://www.pandorajewelryvip.co.uk]pandora charm[/url] Jgprzmbnr http://www.officialcanadagooseparkae.com ibrnvcydf