Thursday, September 23, 2010

Cik Epal

Tetiba aku rindu pulak kat Cik Epal....

Dia kat mana sekarang?

Credit pic from here

12 comments:

suri said...

suka minum air tembikai heee

lydzar said...

cik epal mana?

mmg ada blogger's nick nama cik epal kan..dia kah yg dimaksudkan :D

maslinamansor said...

lydzar,
yang tue la...

kak ina kl said...

hairan kan ke mana perginya cik epal..tak der ker orang yang tau kisah dia..

langkawi memang best..tgh kumpul wang mau ke sana lagi..kali nak gi island hoping.

akak pandai ker masak..ishhh idaklah masak pun ikut resepi tau..

keciannya kamu..tak dapat makan kueh satay..tak per area umah kamu memang byk org jual sate kan..nanti boleh beli lagi yer

Sharinginfoz said...

entah mana pi cik epal ni

Hezesuze said...

cik epal?? masih tak mengenalinye huhu

relevan said...

Entah..

Kyuubi_85 said...

dah hilang tetiba. hari tu pernah gak nak msuk blog dia tapi dah jadi private lak.. kan bnyk anonymous nak ganggu blog dia tu

J.M.R said...

aku pon rindukan bebelan cik epal./..

Hazzy Ishak said...

agaknya dia sibuk belajar kot


*akak sekolah skjuru tu kat area juru, jauh sikit dari smk alma. btw, dulu haz belajar kat smk alma jugak

Sumijelly said...

dia g belajar kot...
mungkin ssuah nak dpt internet kot...


Sumijelly.com

che fara a.k.a fanadz said...

cik epal dah private blog dia kan.huhu.