Tuesday, August 3, 2010

Thank honeylanz...

Thanks Honeylanz...
Hadiah has dah sampai semalam lagi, cuma tak dan nak postkan... :)

Wangi perfume has kasi, mas dah pakai untuk hari nie. Wangian nya menambat hati. Seingat mas, last mas pakai perfume 1 tahun lepas... reason tak pakai sebab hubby tak dak kat tepi.. hehehe

Terima kasih sekali lagi kat has.
And i love to be your friend....

15 comments:

azzey said...

maslinamansor:beshnyer dpt perfume kannnn......

mamasue said...

bagus nye mas ni...tak pki perfume sbb hubby tak de kt tepi...but actually mamasue pun sama...nak2 dah loya2 skrg ni, bau wangi2 sgt pun mamasue tak tahan...so pki deodorant je le...

ayah,ummi, farish said...

wanginyer......best tu dpt perfume

maslinamansor said...

azzey,
yup... wangi jer baunya...

sue,
sebenarnya lebih dari setahun... mungkin masa beli rasa wangi pastue dah lama2 tak leh terima... wangi yang nie sedap baunya. soft sikit...

maya,
memang best...

Sharinginfoz said...

seronoknya dapat...

Lagenda said...

x de ke org nak bg mak perfume cam tu gak?? Nak gakkkk...

Hezesuze said...

perfume..?? kegemaran weols tu....huhu

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bertuahnyer badan dapat hadiah...eh has ada wat GA ke tak perasan pun

honeylanz said...

lega dah selamat sampai n glad to hear u luv it ;)



p/s: fm camel tu adik has beli ms dia balik sem. break. tp simple sgt kan..x de tulis cairo pun :D

maslinamansor said...

sharinginfoz,
terlebih seronok... :)

mak,
kena jawab teka teki... hehe, baru dapat perfume..

hezesuze,
mesti awak ada banyak koleksi...

anje,
bukan GA tapi has buat teka teki...

has,
selamat dipakai dah...

piewahid said...

tahniah mas...

ermmm... saya suka wangi2an ni. tolong poslaju ke temerloh satu mas...he3

lydzar said...

hidungku sumbat, sampai sekarang pon tak berbau apa-apa..perfume ke bau asap ke, seme takdek perasaan..

tp kan, mmg best kalau dapat hadiah mcm ni

suri said...

salam suri slu bli avon jer kak..tu jelah yg murah huu..

kak link kak dah ada kt blog saya.

saya dah terjoint kuiz kak..hehe..klu kak pening jgan bca dlu tau..take time hehee :)

cheqna said...

wah..dapat perfume ye..
jeles seh...

[-suziey-] said...

waa comel2 sume hadiah tu..