Tuesday, August 3, 2010

Teringin nak komik macam nie....

Semalam aku sibuk sikit... sampai tak semua aku blog aku pergi...

Aku sibuk dok bereskan pasal KWSP, pergi Maybank, pergi SOGO (makan-makan dan cuci-cuci mata) dan last sekali aku pergi rumah baru member...

Masuk jer rumah nya, aku dan member aku lagi sorang dok intai -intai disetiap bilik... Aku paling suka bilik 'kelamin' dia.... dan bilik nie....


Suka aku tengok komik-komik tersusun rapi... tang part gundem tue aku tak minat. Aku minat komik jer...
Kalau la aku ada koleksi sebanyak nie...

8 comments:

lydzar said...

bagusnya dia susun koleksi dia

Hezesuze said...

fuyoooooo cantik tersusun rapi lagik...ermm kalo beli komik tuk anak2 tak smpai 1hari dah hancur lebur....ngee

Kancilbiru said...

kemasssssss gila...tersusun cantik ja...

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Banyaknya komek..
Bila la koleksi PKE nak banyak cam tu..

Entri Terbaru PKE
Cara Ketawa Di Facebook

Sharinginfoz said...

macam2 komik ada kan

piewahid said...

sayapun ada koleksi buku2 tertentu.
kita kumpul sikit2lah mas, sampai bertahun2, lama2 ok gak.. adalah 3,4 almari.

org kaya lain cerita...

CuTeMiUt78 said...

wow.. byknya..

INDRA QIRANA said...

minat komik ker..mai ler ker blog saya