Wednesday, August 4, 2010

Jom jawab quiz...


Pagi-pagi dah buat quiz BI...

Tadi jalan-jalan kat blog DONNYIEN dan dia jawab Quiz "Common Mistake in English". Jadi aku pun tergerak hati nak buat gak. Dan diatas resultnya...

Soalannya bukan susah tapi kita selalu buat kesalahan yang biasa dalam English...

Kalau nak cuba klik disini Common mistake in English.... atau SMKPU

Selamat mencuba...

9 comments:

kak ina kl said...

tak berani nak uji..sebab tak pandai speaking

Sharinginfoz said...

nanti nak cuba

lydzar said...

boleh buat gak ni petang2 nnt

eima said...

dpt 100% gak .. yeay ..
soalan kelirukan je tuh ....

piewahid said...

jenjalan jenguk mas & klik nuffnang.

sah2 failed! english broken ya amat!

[-suziey-] said...

bravo..tahniah..bole jadi teacher dh:p

Hezesuze said...

alamak!! otak da fail nie...huhu

CuTeMiUt78 said...

wah.. bagus..bagus..

suri said...

adakah ini musim kontest heeee..nanti ku fikirkan kena tgok lice tak bizi blh jer masuk joint heee