Wednesday, August 4, 2010

Laki sapa lah nie...

Semalam dengan gembiranya hubby call. Suruh check Facebook. Tergodek-godek la aku p kacau notebook member rumah.

Aku pun tengok la, rupanya hubby add aku sebagai member. Tapi yang paling aku tak tahan hubby tulis kat wall dia

"AKU JOE LAKI INA...."

Wahai suamiku, agak-agak la tulis tue... dah macam gangster sangat aku tengok...
Laki sapa lah nie...

18 comments:

eima said...

takut org kaco bini die nih .. tu saja je buat gempak tuh .. haha

[-suziey-] said...

hahhaahha lawak arrrr...ekeeeke:p

piewahid said...

hehehe...
itu la pompuan. org terus terang dia marah! tak romantiklah, mcm gangsterlah, itu lah, ini lah...

bila org senyap2 dia marah juga. menyoroklah, tak nak ngaku lah, itu lah, ini lah...

kan kan kan... en joe kan!

myz ramz said...

gerek seyh!

amaran kepada kaum adam supaya jgn kacau bini dia atau...peringatan kepada kaum hawa supaya jangan kacau dia....

mamasue said...

hehehe...mamasue pun rasa dia nak annouce dia hubby mas,so that tak de org kacau mas...patut dia tulis je nama penuh maslina mansor tu...

lydzar said...

haha kelakar jugak hubby mas ni..

saje je tu ayat intro power punya

Sharinginfoz said...

memang style gengster kan.... tak apa, janji rumahtangga bahagia kan

Hezesuze said...

hehehe giler gempak ayat hubby uols tu...huhu

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. ayat gempak tu

Fieza79 said...

hikk hikk..kelakar bunyi ayat tu yehh...btol la bunyi cam ayat gangster pon da...huhuu sabo je la..

J.M.R said...

hahah..sweet pe bunyi ayat tu...:-)

Lagenda said...

hahaha..pengenalan diri yg sgt mudah dikenali!

cheqna said...

macam brutal je husband mas..hehehehe

suri said...

namoaknya saham kak dah tinggi nie heee.. :)

itu tanda dia sayang kmu

donnyien said...

tu baru gentelman namanya.. :)

kak ina kl said...

baguslah camtu dia bagitau..kang org lain mengurat kang menyesal.

zue said...

mmg brutal lah joe...ina lepas ni ko lak masuk kat wall joe..'aku ina bini joe.' kahkahkah.

azzey said...

maslinamansor: laki awaklah ina oiiiiii...laki sape lagi....ha3....mmg straight x de corner2 tu....hu3...