Friday, August 6, 2010

Tak sempat...

Maafkan aku, dari pagi sampai ke tengahari... mungkin aku tak sempat dan tak mungkin blogwalking kat tempat korang....

Sebab nya aku pergi join Mesyuarat Agong Puspanita kat ATOM...

Petang karang, InsyaAllah aku window shopping kat tempat korang... Bye..

p/s: Ker korang pun tak dak depan komputer sebab nak p tunggu depan SOGO.... kan ada SALE.....

5 comments:

[-suziey-] said...

erkk kt blog kita xde jual ape2..so just bole window walking je la..kekekee:p

hoho menarik dgr pekataan sale tu..hehe

Lagenda said...

mak tunggu dpn lappy setelah beriadah kat sogo minggu lps..Miahahaha

Fieza79 said...

takda ke mana kat dpn pc ni la teman setia..best kwn2 kuar sana sini...

Hezesuze said...

wah tau2 jek sogo ada sales ek...aduaaaii xleh terjah sogo coz anak2 demam ler pulok + bibiknye balik indon...huhu

duk rmh sajork

suri said...

haaaaaa..kantoi kak nak pge sogo ekkkkk..hehhee