Friday, August 20, 2010

Ada nak pesan apa-apa tak?

Aku nak balik Sungai Petani sat lagi. Ada nak pesan apa-apa tak?

Pesanan yang payah-payah... yang berat-berat... yang remeh temeh aku nak cari.... Memang aku tak terima... Kecuali pesanan salam kat Family aku... hehehe (Baik tak payah tanya kan...)

Haruskah aku tempuhi Jam kat Tol Duta nanti...

Gambar kat atas bukan nya jalan pergi Tol Duta pun... Jalan balik Sentul jer... Saja tangkap gambar langit gelap tue...

15 comments:

mamasue said...

cheh...mamasue dah berangan nak order apa kt mas kt pekan rabu tuh...

Sharinginfoz said...

selamat sampai dan have a good time there

maslinamansor said...

sue,
hehehe. Tapi kalu sue teringin boleh la mas pegi cari.

Sharinginfoz,
tq... bro

Kancilbiru said...

kimsalam kat mak aku huhuhhu

Missy Rara said...

salam kak..nk akak kirim makanan best2 kt saya kt alor star ni boleh x??hihihihi...

suri said...

saya nak baik melaka agiiii

J.M.R said...

nak pesan, hati2 memandu je..semoga selamat pergi dan kembali..:-)

ila-ali said...

Kim salam aje la...tu je yang boleh! huhuhu...kalau tak boleh gak kirim kuah kacang mak bi.

azzey said...

Mas: mesti dh kt sana knnnn....have fun dear.....

Hezesuze said...

alaaa dah nk gerak baru gitau...huhu kalo ada FM weols nk ler..hehehe

Kyuubi_85 said...

haha.. baik x yah.. krm slm je n say slmt ari raya.. :D

Nini D.. said...

salam mas...nnti kita email pada kamu ye alamat sumer...streamyx di umah dilanda virus sewel....dah seminggu xleh online....hatiku hancus!!.... :)
moga selamat ye semuanye...sayank kamu!!

donnyien said...

pesan bubur lambuk. :)

Eyriqazz said...

kim salam kat makcik saya di sungai petani..boleh..hik3..sambil2 tu bawaklah 2 tiga balang kuih dtg sini...hik3...

Zezebel said...

Salam mas.
kirim salam kat semua petani kat sana yek. Hehehehe.... Gurau jer.