Thursday, May 13, 2010

Dah tahu tapi bila betul-betul comfirm... aku kecewa

Awal tahun aku dapat patner yang mahu tukar suka sama suka dengan aku. Yup!!! aku nak balik my negeri. Tak larat nak duduk jauh-jauh dengan family.

Tapi bulan lepas that patner email aku kata tak jadi. Aku kata biar lah Kementerian nak buat apa. Kita tunggu dan lihat. Tapi aku rasa memang comfirm tak dapat tukar namun aku masih lagi menaruh harapan.

Dan apabila surat pertukaran sampai, menyusul pula surat tarik balik. Aku tetiba kecewa yang amat sangat.

Memang aku tahu tak dapat tukar tapi bila diberitahu secara rasminya pertukaran itu tak menjadi... Lemah...

Kepala hanya ingatkan Danish jer.
Tak kan nak biar jer Danish membesar tanpa aku... Walaupun aku balik hujung minggu tapi tak sama dengan setiap hari bersama dengan Danish. Bila aku nak bawa ke KL tak kasi pulak... kang tak pasal-pasal aku cilok baby aku sendiri.....

Maaf.... (teremo jap, melalut sikit)

9 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

la sian mas...tak pe banyak2 bersabar k...smua ni dugaan...mungkin ada hikmah disebalik kejadian ni...

mrs shaifull said...

mas, biarlah danish kat sana dulu, apply tukaq lg, jgn give up, nnt dpt la tu.

honeylanz said...

sorry to heard that...sabar yea mas. huhuhu... terkenang kt diri sendiri jugak :(

maslinamansor said...

anje,
mungkin ada hikmah... Moga-moga

maslinamansor said...

kmiza,
dok try cari kat mardi lak nie...

maslinamansor said...

has,
hubby dok jauh kan... huhuhu

zulkbo said...

salam..
alahai..
kesian aok mas
bawaklah bersabo..

Kancilbiru said...

ada hikmah kut kenapa tak dapat..sabar la ok...

maslinamansor said...

waakumsalam zul,
tq

nizaa,
yup, mungkin ada hikmahnya