Wednesday, May 19, 2010

Balasan...

Tatkala ini tiada yang mampu aku ucapkan.... Inilah balasan nya kejadian semalam...

Masa breakfast aku ok lagi... tapi apabila pukul 11 pagi aku dah tak tahan. Aku pergi beli lunch awal-awal dan makan pun awal-awal. Selesai makan aku terus buat apa yang aku tak tahan tu sampai sekarang kul 2.35....

Pas nie nak pegi surau dan nak qado' lagi benda aku tak tahan tue.....

Wei.... aku tak tahan mengantuk....!!!!

Aku bantai tengok DVD cerita Taiwan sampai pukul 5 pagi dengan Ayu... Tue pun tak habis lagi cerita tue aku tengok....


Moral of the story, lain kali tak payah tido... terus pergi keja!!!!
Bye....

6 comments:

zulkbo said...

salam..
sabor jer lah
nak buat goner
ada jugak yang
berhantunya..
he he

honeylanz said...

has if membaca novel boleh terbabas mcm tu...sedar2 dah 3 am..esok nye nk kerja!!

maslinamansor said...

waakumsalam zul,
terbiasa kerana duduk bujang... :)

maslinamansor said...

has,
sama la... kalau boleh sampai habis nak baca.

Kancilbiru said...

hantu DVD rupanya..kihkihkih...

maslinamansor said...

nizaa,
memang pun...