Tuesday, May 18, 2010

Bukan... Bukan... Kami bukan...

Petang semalam, aku turun The Mall nak beli barang jap. Ayu, housemate aku pun ikut sekali.

Lepas beli barang, kami merayau rayau dulu kat dalam Mall menantikan housemate lagi sorang, Aty sampai.

Dalam berjalan-jalan tue, kami jumpa baju tshirt pada aku kiranya kalau aku pakai tue nampak muda la sikit... (sekarang pun muda lagi). Sambil belek baju, Ayu cakap kat aku...

"Beli la baju nie, comel...."

"Ok, kalau aku beli, hang beli yang nie..." Aku tunjuk yang sebelah baju yang aku minat...

"Betul ko nak beli nie...?" Ayu tanya aku lagi...

"Aku beli yang nie... hang beli yang tue... ok"

"Ok, gak.."

Pada masa tue aku perasan seorang budak perempuan memandang kami berdua... Senyum jer... Meleret... (aku tak paham kenapa)

"Pasai apa dia pandang aku ngan hang?"

"Mana aku tahu"

Aku kembali belek baju tue, dan baru aku perasan.... baju tue sebenarnya untuk couple...
Kalu dicantumkan, gambar love....
Sebelah girl (aku pegang)... sebelah lagi boy (ayu pegang)...

Menjerit kami masa tue... ( dengan nada geli yer)

Bukan.... Bukan.... Kami bukan...
(korang sambung la sendiri)

P/S: Adakah masa tue aku cakap dengan Ayu terlalu Daring......

18 comments:

mrs.ecam said...

kah3 kui3 ouwhh tidakkkkkkk.........

maslinamansor said...

mrs.ecam,
memang tidakkk

mrs shaifull said...

hehehehe sian mas, lenkali tgk dulu habis2an tau :)

maslinamansor said...

kmiza,
mana la nak perasan...

mrs shaifull said...

mas, wife bos mcm mana, dah ok ke?

honeylanz said...

ohh tidak.... hehehheeh...

Eyriqazz said...

hik3..nak beli jugakla baju camtu..

P/s : Jika ada kelapangan dan keluangan masa, minta tolong vote untuk saya...mudah saya...register ruumz, log in dan tekan like..Ini link nya:

http://projectalphagroup.ruumz.com/Videos/View.aspx?id=86944

maslinamansor said...

kmiza,
tak tahu dah cerita. Tapi still nampak mcm ok sebab dia boleh datang masa hari puspanita

maslinamansor said...

has,
mas pun tak nak...

maslinamansor said...

eyriqazz,
beli la. Beli untuk isteri tapi jangan pulak p beli kat boyfriend.. :)

ok

Kancilbiru said...

kah kah kah....baru nk suh upload dalam blog ni..

piewahid said...

kur semangat!
nasib baikla sahabat aku ni tak cenggitu :)

Sharinginfoz said...

beli jangan tak beli

maslinamansor said...

nizaa,
xde gambar...

maslinamansor said...

piewahid,
hisss... mintak simpang la... mas minat lelaki jer :)

maslinamansor said...

sharinginfoz,
boleh beli tapi nak beli ngan hubby

touyakaruma said...

Muahahahahaha ..... jap nak sambung gelak .. ... Muahahahahahaha . Memang menimbulkan syark wasangka

maslinamansor said...

touya,
kalau hang tengok cara perempuan tue pandang akak... takut lak... takut2 dia yang....