Tuesday, April 6, 2010

My Favourite Sport



Pinjam from here

Semenjak sekolah menengah lagi sukan yang paling aku minat ialah... Bola Tampar...
Walaupun mempunyai struktur badan yang amat-lah langsing (yea... aku tipu), namun aku tetap jugak nak join Kelab Bola Tampar tue.... Ingat... Sekolah Menengah Kebangsaan Alma...

Dan minat aku makin bertambah lagi apabila dekat ofis aku terdapat tapak bola tampar.... Menaikkan nafsu aku nak join... tapi apa kan daya, masa nak berlawan antara bahagian... aku ngandung.... :)
Walaupun mengandung, aku tetap pergi tengok perlawanan tue... sungguh la tak elok dimata orang... yea la, orang lain main... aku lak yang syok lebih.... emosional lak tue....
Aku ada gambar tapi tak boleh ditayangkan kerana over expose.... (kain baju ngandung terkoyak ditepi... hehehe)

Aku seronok tengok bola tampar wanita....
Bukan pasal pakaian yer tapi pada kekuatan mereka.... tangan depa nie tak penah tergeliat ker...? Aku main 1 jam pun, mau lebam tangan aku....
Biasa la... salah sendiri tak pakai protection...



Korang rasa ku boleh terbang macam tue..... Boleh.... tau!!!
Aku lompat kebawah.... Aku tak pandai ambil bola tinggi- tinggi...
Aku suka sondol kat bawah....

Aku siap berjanji lagi dengan member.... Aku nak masuk Team bahagian ofis aku....
Nak pastikan menang kali nie.... Walaupun aku tak layak tapi aku nak gak tampar bola tue sedas dua...

Cuma aku kena pastikan badan aku tak berbau jer lepas bermain... Kalau la aku ada satu set Adidas kat bawah nie. Mesti harum....







Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS



12 comments:

mrs shaifull said...

mas, kmiza paling x suka outdoor sport :) tp kalau indoor pun, memilih gak, janji ada ekon :) heheheh... (tu sbb x sihat kot :(

maslinamansor said...

kmiza,
tau dah... :)

Why my msg kmiza tak reply...?

Sharinginfoz said...

memang bagus kan bersukan dapat menyihatkan badan dan menghilangkan stress

maslinamansor said...

sharinginfoz,
memang pun...
tapi cuma masa jer... kdg2 macam tak sempat... (heheh, alasan)

Kancilbiru said...

aku dulu main bola tampar mesti tangan bengkak..hahaha

maslinamansor said...

nizaa,
sama la... tapi still lagi nak main :)

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah...kiter masa sekolah tak berapa aktif...suka jadik penyokong jer

piewahid said...

salam mas,
ingatkan apa la tadi. syiokkk je baca, rupa²nya... 'story board' yg menarik! i like and gud luck! :D

mrs shaifull said...

mas, sms masa birthday ke? akak x larat nak reply, byk sgt, lgpun hari tu gaklah akak kena high dose, so lena dr pg sampai petang abg balik baru bgn :) sorry dik

maslinamansor said...

anje,
mas pun main2 dalam kelab jer

maslinamansor said...

piewahid,
mas pun syok masa menaip entry nie... sbb memang mas minat bola tampar.
bila depa bagi tajuk nie... laju jer tangan mas menaip.. hehehe

maslinamansor said...

kmiza,
xpe2... mas call akak nanti