Tuesday, April 6, 2010

Biar hati aku sedih takpe... tapi jangan hati kawan....

Aku dapat invitation dr Nuffnang tengok wayang. Siap aku balas kata aku comfirm pegi.

Aku dapat la 2 tiket free.. jadi aku ajak Dhuha pergi. Tapi dia ada keja. Lagipun baru tadi jer aku ajak... patutnya minggu lepas lagi aku bagitau dia supaya dia leh extend masa p tengok wayang ngan aku....

Jadi, aku nak ajak la budak rumah aku. Aku ajak Ayu, Ayu kata tanya la Aty. Sebab tiket ada 2 jer. Aku ajak Aty, dan Aty pun nak pegi. Ayu tak jadi pegi. Sebenarnya aku nak ajak dua2 skali, masalahnya aku ada dua tiket jer... Nak buat cam ner....?

Aty tanya aku kenapa Ayu tak pegi....
Aku kata la tiket ada dua, jadi kita pegi dua orang jer...
Aty kata cam tak best lak sebab kami jer pegi...

Alih2 aku ajak jer dua2 orang p tengok kat Times Square. Pegi tengok cerita lain...
Aku tak tau la nanti pihak Nuffnang kata ape....
Padan muka aku...

Aku tak nak la mana2 member aku sedih... xbest la, dah la serumah...
Hissshhh.... takut nie... takut...
Takut terasa hati....

12 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

uiks...best ni...dapat tiket free ker....kiter tak pernah dapat pun sedey nyer

mrs shaifull said...

la, dpt tiket free, tp x p, ruginya, pasai pa x ajak ksue ja? lg senang, x la bazir tiket tu, lgpun dah nuffnang invite, rugi tu

maslinamansor said...

anje,
selalu tengok nuffnang punya website... kalau ada benda menarik... mas join..

maslinamansor said...

kmiza,
lupa... mas dah balas kat member kata cancel nak p...
waaaaaa....

Kancilbiru said...

ala....take turn la. next time ajak yang lagi sorang pulak...

maslinamansor said...

nizaa,
serba salah...

piewahid said...

slm mas,
mmg serba salah. bila dah duk srumah cenggitu la...
insyaAllah bila dh duk sama dgn danish & cik abang nanti, mudah cerita...

zulkbo said...

salam mas..
beli jer lagi tiket yang lain
semua pergi baru lah happy2

Sharinginfoz said...

apa kata kalau ada blogger lain dapat tiket free nuffnang boleh le bagi satu lagi kat awak so dua2 kawan boleh ikut kan...

Jom Nasi Goreng Daging Merah

Setem Naik 60 sen

maslinamansor said...

waakumsalam piewahid,
syok nya ada orang tolong doakan mas... :)
harap2 Allah swt makmulkan...

maslinamansor said...

waakumsalam zul,
boleh ker...?

maslinamansor said...

sharinginfoz,
kalau ada...hehehe