Thursday, April 22, 2010

Kenapa aku call orang, tak dapat...?

Pagi tadi hubby aku call.... cakap dan cakap.... tiba-tiba ... tut..tut..tut... terputus.
Aku call balik.... xdapat. Nie mesti kes dia pun call aku balik pada waktu yang sama, so aku pun tunggu jer la dia call balik.

Dan hubby pun call balik, tapi dia guna nombor adik ipar. Jadi aku anggap mungkin habis bateri. Tapi dia ada cakap suatu benda, aku tak ingat....

Tadi pulak dalam pukul 8 llebih, problem kat ofis aku. Ramai orang tak boleh login komputer depa. Kerana terlalu ramai sangat, aku pun call kak fiza. Tak dapat....

Call lagi pun tak dapat...Kenapa yer...
Aku ingat2 balik kenapa semua aku call tak dapat....
Baru aku teringat balik...

"Line kena potong"..... hampeh..!!!!

7 comments:

mrs.ecam said...

kui3 line spe kne ptg??? akak ke??? hikhik

mrs shaifull said...

hehehe apa daaa, ni mesti bergayut sampai dahan patah ni, tu yg kena bar, mas, pasai pa x blh log in?

maslinamansor said...

mrs.ecam,
yea, akak nyer...
tengahari nie baru nak p settle...

maslinamansor said...

kmiza,
salahkan suami mas yer...

Tak tau kenapa server tue gelong banyak...

honeylanz said...

ohh..sometimes has nk call pun x blh. disconnected...x tau sbb line celcom ke sbb hp..geram je..

zulkbo said...

salam..
ha ha ha..
janagn lupa top up @
bayar bil..he he

Sharinginfoz said...

he he he macam2 kan.. apa-apa pun call jangan tak call