Wednesday, April 21, 2010

Jawab soalan exam....

Aku dah buat entry pasal lain tapi aku suka nak jawab dulu tag dari adik aku sorang nie... Kyuubi.

Ini soalan2 exam dan jawapan nya sekali....

1) Adakah anda rasa hot?
Aku mengaku, aku tak hot. Tapi aku HOT di kaca mata hubby aku.... :)

2) Upload wallpaper laptop yang anda gunakan sekarang?



3) Cerita pasal gambar ni?
Gambar Danish, baby aku.

4) Kali terakhir makan pizza?
11 hb April 2010, masa birthday abah...

5) Lagu terakhir anda dengar?
I'loner dari CN Blue. Kumpulan muzik dari Korea... :)

6) Apa yang anda buat selain menyelesaikan Tag ni?
Aku ngadap Youtube pasal Super Junior... (aku tak habis khatam lagi pasal depa)

7) Selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
Adik... dik nina... doremon (nie masa politeknik, masa sekarang sapa panggil aku macam tue pun aku tak kisah... sebab aku rasa muda...)

8) Tag lagi 5 orang.
Bagi aku sapa yang kena nie kira bernasib baik la.... :)


9) Siapa orang nombor 1 pada anda?
Kenalan masa masuk keja kat KL. Sekarang nie keja kat tempat lain. Orangnya cantik dan aku suka tengok dia.

10) Katakan sesuatu pada orang nombor 5
Assalamualaikum Piewahid. Kirim Salam kat orang-orang rumah yer... :)

11) Nombor 3 ada hubungan dengan siapa?
Member blog... I hope you can write entry more than 1 in a week...

12) Bagaimana pula dengan nombor 2?
Member baik aku dari sekolah menengah sampai sekarang...

13) Kata Cinta pada nombor 4?
Tak boleh nak kata, karang aku kena kerat 18 dengan hubby aku...!!! Korang nak...?

14) Berikan 5 yang anda tau tentang orang yang tag anda.
Dia aku dok usha masa awal2 aku berblogging. Pangkat adik bagi aku. Kalaau tak silap aku dia budak UITM. Sekarang tengah struggle exam... Good luck :)

Pada sesiapa yang kena, boleh la menjawap soalan exam nie yea...
Aku dah bagi markah 100 awal2 lagi...

7 comments:

Frodo Baggins said...

hehehhehe .. hot di mata hubby and anak. phewww ~ baby itu sungguh gebuz!


>>___<<

piewahid said...

salam mas,
hahaha... tkena juga ya!
insyaallah...tapi komdian2 sikit.

skang bz giler sbb kena jadi 'wartawan'. hari2 kena publish buletin utk 1 program besar.

p/s salam insyaAllah saya sampaikan.

Kyuubi_85 said...

wah! dah buat exam ni? haha. ok2 dah cek, pas tuk paper ni. hehe.

thx for wishing me luck :D

maslinamansor said...

frodo,
akak memang "hot"... :)

piewahid,
waakumsalam... xpe, mas tak kisah...

kyuubi,
dah pas.. :)
sama2

Sharinginfoz said...

ceria gak danish ni.... oo ni rupanya wallpaper kat komputer ya

mrs shaifull said...

amboi, bukan main lg dia puji kita, nak suruh kita buat la tu, nnt kmiza nak kena baca mentera dulu, bg roh rajin mai, baru blh buat..

maslinamansor said...

sharinginfoz,
supaya selalu ingat kat budak kecik nie... :)

kmiza,
puji betul2 tau...
takpe... slow2