Wednesday, April 28, 2010

Kadang kala terpesong... takpe kan... :)

Semalam aku pergi gunting rambut. Dah lama sangat aku nak pergi tapi tak pergi2 pun. Jadi, aku paksa gak housemate pergi gak...

Sampai kat sana nasib baik la boleh terima lagi customer lagi, da pukul 8.15 masa tue. Kedai tutup pukul 9. Aku memang cadang lama dah nak potong rambut layer + nipiskan + cuci .

Masa aku dibawa ke kerusi potong rambut tue, amoi yang bawa. Dia yang pin kan kain kat badan, tuala kat belakang leher. Tapi bila nak potong rambut... Mamat cina tue yang potong.
Member aku dok kacau2 aku dah... Depa memang dah tau aku 'alah' sikit dengan budak cina... Tambah-tambah lagi... hensem....

Semasa mamat cina potong rambut, basuh n blow rambut aku.... aku dok teringat kat hubby jer... sebabnya supaya aku tak nampak sangat dia....Yang housemate aku lak dok nak ambil2 gambar aku masa potong rambut... tapi aku rasa sebenarnya nak ambik gambar mamat tue... (hampeh, korang menggunakan aku!!!)

Korang rasa aku terpesong ker... Tak kan? Aku cuma 'taksub' jer...
Abang... maafkan ina :)
hehehehe

8 comments:

cheqna said...

hahahahaha
x baik tau..
x pe..nakal sekejap....
heheheehhe

Kancilbiru said...

ala sekali sekala nakal...hehe

zulkbo said...

salam..
pulak??
ada feeling gitu pada lelaki hensem
patutlah ada hukam mengharamkan perempuan potong rambut lelaki dan lelaki potong rambut perempuan..tahniah Kelantan berjaya melaksanakannya..wallahualam..setiap yang baik semua dari Allah

maslinamansor said...

cheqna,
nakal kan... :)

maslinamansor said...

nizaa,
nasib baik sokong... :)

maslinamansor said...

waakumsalam zul,
memang sepatutnya tak elok dan tak boleh. Semalam... kes ternakal sikit... :)

Kyuubi_85 said...

eh2 kak. tak baik tau. :D takpe tuk kejap je. jgn lama2 tak baik :P

honeylanz said...

wink! tu biasa ;)
pg samalam... jiran has yg hensem byrkan our b/fast. me n ery. hensem ala model. ahaks....larikkkk