Friday, March 5, 2010

Dinner Bollywood

Lokasi nya di.....



Jadi antara gaya yang aku nampak glamer.... untuk di pakai malam tue...



pic from here


pic from here



pic from here
(i like this one... so simple..., sweet,,, lovely....)

Fesyen nak cover rambut... yang nie bleh....?



pic from here
(Atas kepala jer tiru... bawah tak....)

Tapi kalau aku pakai inner... sesuai ke pakai dengan sari....?

Hmmmm...... Hmmmmmm......

Senang... xpayah...!!!!

Pegi jer masjid India.... Kalau berkenan... rembat.... kalau tak... rembat gak....!!!!
(baju bollywood enggak ada....)

8 comments:

Sharinginfoz said...

memang betul pi masjid india.. macam2 ada..

Ada Iklan Tapi Tak Click???

Perlu Ke Kereta Mahal

CT NORAMIZA said...

mas, dinner utk ofis ke apa ni? pakaila tudung ala2 aida radzwill tu, baru vogue, pastu mekap kat kaunter mana2, jgn mekap sendiri lg vogue :)

maslinamansor said...

sharinginfoz: mmg nak kena serbu pun...

maslinamansor said...

kmiza: husband nye... opis 'kite'... mana mau nyer... :)

pandai2... pakai tudung cam tue...:) makeup mmg nak p kaunter, kalau make sendiri... xlalu...

Kancilbiru said...

wahhhh bestnya...mekap lawa2 tau tau...

Sertai Contest Aku & Kancilbiru

maslinamansor said...

comfirm..!!!

piewahid said...

bila tengok pic last tu.. oh aku tergoda... malaysia boleh!

maslinamansor said...

piewahid:
yea... sokong malaysia!!!!