Wednesday, January 13, 2010

Perihal Nizam...

Aritue nizam call aka adik aku... slow jer bagitau pasal result exam dia

Failed 4 paper... giler engkau...!!!! Nak marah pn xsampai ati sbb adik kesayangan aku... lgpn masa cik mat aka adik aku gak... abang nizam kne extend 1 sem pn aku xkata apa2 pn... cme terkilan gak la sampai 4 paper....

Bila aku tanya kenapa boleh sampai 4 paper, nizam kata semua yg fail 2 yg berkaitan matematik... aduissss... kecian nyer....

Abah n mak tau xlagi...? nizam kata xtau.... (sememangnya bab2 sedih... susah... gembira... kemungkinan aku y1st dulu la tau...)

Pas2 nak bagitau camner...? Senyap jer....
2 la... main sangat ngan internet... (join Facebook semata2 main game dlm tue jer)
Nizam bab2 main internet, kul 4am belum tentu tidoq lagi...

Abah n mak dh berbuih mulut siap abah aku p sembunyi notebook tp nizam dapat hidu gak bau notebook dia tue.... (cam pencuri dpt hidu mana duit disimpan...)
Sebab slalu sangat abah aku sembunyi... nizam sembunyi dulu notebook tue....
Lawan sembunyi la korang dua beranak....!!!!

Mak aku lak, xmau bayaq bil celcom gara2 pasal hal nie...

Status sekarang nie, aku pn xtau.... kena extent ke.... kena carry.... bila tanya pn, macam xmau jawab....

Hope da best for nizam... aku mmg sayang sangat adik aku yg sorang nie...

2 comments:

cik EPAL said...

nak tengok nizam :D

maslinamansor said...

ala... xde pic dia... karang akak upload yea... :)