Wednesday, January 13, 2010

Murah kena sabaq.....

Hari nie hari aku pakai kemerahan... tudung merah.... kasut pn merah...
Special sbb nk p makan kt Kenny Rogers... promosi buy 1 free 1... tpi dengan syarat pakai barangan merah... baju ker... tudung ker... kasut ker... asalkan nampak merah kat mana....

Aku nk cerita perihal sekumpulan pelangan yang makan kt situ...

Kenny Rogers bt promosi jdi ramai la yang datang... beratur panjang gak la sementara nk tunggu tempat makan kosong... waiter dh bgtau yg dapat tempat duduk pn belum dapat makanan lagi jdi kena tunggu lama skit... so kami pn xkisah sebenarnya, mmg hajat nak makan jer....

Tpi ada la sekumpulan pelangan nie dh duduk n dok menunggu la makanan sampai... rasanya dlm 30 minit baru air n muffin sampai... itu belum quarter meal lagi yea... jdi kena tggu lagi la... nak jdikan cite, hampir 1jam menunggu tpi xsampai2 lagi... salah sorang dr depa dok asyik panggil waiter knp lambat sangat...

xkan korang xnampak, pnyer la ramai lgi pelanggan diaorang x served... lagipn waiter kt Kenny Rogers dh bagitau awal2 lagi yang makan akan sampai lambat... Kenny Rogers ia not a fastfood... benda murah, ramai orang nak... jdi korang kena la tunggu... FAHAM......

Sbb xsabaq punyer pasal, depa pn keluar ngan muka sungguh la xelok diambil gambaq...

Aku ngan geng aku still lagi tunggu ( 1 setengah jam gak la...)... xnak puji diri sendiri tapi kami dh tau mesti lambat punyer... berani tanggung la kan nak makan punya pasal... Murah... kena la sabaq....


Aku dh makan setengah baru terhegeh nk ambil gambaq... SODAP....!

Promosi kt Kenny Roger hanya untuk hari nie jer..... 13 JANUARY 2010.....

8 comments:

honeylanz said...

terlepas dah..hr ni 14jan ;)

cik EPAL said...

dah lama tak makan Kenny Roger

maslinamansor said...

masih terasa nikmat makan ayam tue... :)

ikiqzana said...

sama la smlm pun teringin nk mkn KR.. tapi penuh smpi beratur pjg... kuikuikui..

salam kenal.

maslinamansor said...

ikiqzana : mas pn tunggu makanan sampai kul 2.40 bru masuk keja... nasib baik bos xmarah... :)

CT NORAMIZA said...

la ruginya mas x cakap, kalau x blh belanja org tu, birthday dia :)

CuTeMiUt78 said...

eemm tau dah.. tapi tak dan nak g

maslinamansor said...

kmiza: sori... :)

cutemiut: klu p ngan member xpe, jgn p ngan anak... mau berguling dia kt situ sbb kne beratur.. :)