Friday, January 15, 2010

Dunia bujang datang kembali....

Sebenarnya aku dh start membujang nie dr ari selasa lagi...

Membujang tue erti katanya... danish xde ngan aku, danish dh balik tinggai ngan maktok dia kt penang.... Jadi bermula hidup aku mcm org bujang....

Semalam Dhuha (member opis) ajak aku p IKEA... kata nyer sbb terkenangkan Sweddish meatballs yg jual kt sna 2.... Aku lak dh member teringin, aku tolong teman jer la... (sungguh bukan aku klu sekadar teman jer.... aku pn teringin gak...!)

Tambah2 lagi aku balik rumah pn xde sape... housemate balik lambat... workaholic pnyer orang... Klu ada danish susah sikit la akak nk teman kau dhuha.... :) status mama mesti dijaga, jgn tercalar sedikit pn.....

Kami sampai kat IKEA dalam kul 5.30pm.... kul 5.40pm, punggung kami dh mencecah kerusi kt foodcourt IKEA.... yg p duduk tue bt ape... beli terus dulu la meatballs 2...!!!!

DAN AKHIRNYA.......



Slalu sangat bila dh makan baru nak tangkap gambaq....!!!!


Sedapnya air.....

Lepas jer makan, round2 jap kat IKEA tue... xbeli apa2 pn.. sekadar cuci mata jer...
Kalau xkuat iman...terbeli gak la...

Lepas IKEA, kami menapak pegi The Curve... first time masukkk.....
Karang aku cite ape yg aku buat n terbeli kt The Curve....

6 comments:

Sharinginfoz said...

hmmm kesian jadi bujang.. tak apalah.... nanti jumpa le ngan danish ya.. seronok gak pi ikea kan...

Diet untuk 20-an

KWSP Online

maslinamansor said...

mmg seronok... berbaloi baloi...:)

honeylanz said...

mas : besh jugak sesekali membujang kejap.. aeisy mmg selalu balik rmh atuk dia.. but not aeiry..x leh berenggang dgn mama ;)

maslinamansor said...

2 la pasal... terasa freedom kejap.. :)

ikiqzana said...

mmg selalu g ikea.. x pernah lagi mkn meetball kt situ.. selalu kami anak-beranak cumer mkn hot dog gan karipap je..

suker gn brg2 ikea.

maslinamansor said...

sedap... cbe la try... :)