Wednesday, May 25, 2011

Nur Kasih The Movie... (NKTM)

Kalau la hangpa tengok kat keyword


*ending nur kasih the movie*


Yang tue aku la yang cari...

Bertuah sungguh blogger-blogger yang pi tengok NKTM tapi tak mau cerita ending-nya. Geram sungguh!!!

Dan sebab geram-geram tue la, aku paksa rela housemate pi tengok NKTM kat KLCC.

Malas nak naik STAR dan PUTRA, takut tiket habis. Terus melambai-lambai tahan teksi. Sampai kat KLCC naik tingkat 3, terus beli tiket. Nasib tiket ada lagi....

Dalam panggung, aku tahan jer air mata tapi bila sampai part gaduh-gaduh tue.... habis swearter aku jadi mangsa lap air mata. Tak tahan ...

Jadi meh aku cerita ending NKTM....

  • Nur Amina kemalangan keretapi, tinggal nyawa-nyawa ikan
  • Adam pulak tengah sakit lepas balik dari Jordan...
  • Aidil teruk kena belasah pada hari yang sama Adam dihantar ke hospital...

    Eh? Jadi sapa yang mati...?



    Pi tengok sendiri....
    Lagu-lagu dalam NKTM memang best!!!!


    p/s: minat lakonan munif dalam NKTM...

    6 comments:

    Nini D.. said...

    saje tau xmo cerita ending dia...

    cheqna said...

    alah...saje je mas ni tau

    maslinamansor said...

    Nini D & cheqna:
    Kasi hangat sikit... hehehe

    Iela Fazielah said...

    adus.. dah terbaca kisah ending kat sini... nape mesti semua mati???

    J.M.R said...

    hahaha..tak citer gk ending nur kasih ni...

    maslinamansor said...

    iela: baik gi tgk sapa sebenarnya yg mati... :)


    jmr: aku ada baca kat blog ko la... tak dak ending, tue yg geram... ko antara penyebab aku p tengok sendiri ... )