Thursday, November 25, 2010

Lagu-lagu korea dalam ERA?

Radio ERA siarkan lagu-lagu Korea?

Lama aku tak dengaq station ERA. Masa abah datang ambil aku kat Bworth, sepanjang perjalanan balik ke rumah, lagu Korea ada la dalam 3-4 lagu dipasang. Tapi aku rasa macam ada kena 'CUT' sikit lagu-lagu tue... Ker aku yang perasan cam tue?

Apa pun, ok la. ERA tarik pendengar tegar lagu-lagu Korea. Cuma nasihat aku... cuba perbanyakan sikit artis-artisnya. Banyak lagi artis dimana lagu-lagu mereka 'sedap'.

8 comments:

cheqna said...

salam mas
cheqna dah lama tak dengar ERA ni...

Sharinginfoz said...

memang ramai betul minat lagu korea kan sebab tu ada kat ERA

Nini D.. said...

bila la aku nak kurus macam tu...hehehe

ayah,ummi, farish said...

dah lama x dengar era..x perasan lak...mesti best dah ader lagu2 korea nie

zulkbo said...

salam...
tahniah..!!
selamat berlagu korea..

***lama dah tak buka ERA ni..
sejak lagu Indon banyak sangat..

Admin said...

minat lagu jer..wayang x minat :)

Lagenda said...

hahahaha,,peminat setia korean dah kasik pandangan!

ummu said...

salam mas
baiknya abah Mas...
anak2 murid akak yg sdg dilamun cinta,suka sangat dgn lagu korea,sampaikan projek flash mereka, mereka pun masukkan background lagu korea