Tuesday, September 21, 2010

Island Hopping

Jawapan yang teka semalam adalah Pulau Dayang Bunting. Taniah kerana betul menekanya...

Jadi jom layan gambar-gambar yang tak seberapa nie...

 
Tiga Hero, 2 available, 1 lagi aku punya

Mak dan Nizam 

Maslinamansor's family

Maslinamansor's brothers

Bagi makan kat helang tapi gambar helang lak tak berapa nak nampak...

 Pulau Beras Basah. Tapi tak dak gambar kami 1 family... sebab semua nak terjun pantai.


Sesiapa yang pergi ke Pulau langkawi tapi tak pergi Island Hopping memang rugi. Kami pergi berenam RM 200. Seorang RM 40.

Memang berbaloi la pergi Langkawi kali nie... puas!!!
Jangan la pergi Langkawi semata-mata nak shopping. Pergi la sama melawat pulau-pulau disekeliling Langkawi. Baru syok.

*Ada lagi gambar tapi tak leh nak tayang kat korang sebab agak mendedahkan... heheheh

16 comments:

Iena said...

saya pon sukakan Langkawi...
shopping tu sampingan... yg utama, menjelajah keindahan pulau2 di Langkawi...

lydzar said...

sy la tu yg rugi tak island hoping.pegi time honeymoon dulu, tp hubby takmo island hoping. sbb masa tu ada dengar pasal tsunami somewhere around..dia takut huhuh

Fieza79 said...

suka langkawi...walo kakak stay sana tp fieza tk penah lg la wt aktiviti mcm tu...sll asyik nk soping2 je....huhu dh lama tk g sana last 2 tahun lepas...

eMMe said...

Mas, last year, pra hunnymoon kat Langkawi same Island Hoping, besttt...rasa nak gi lagi, utk Hunnymoon kali ke bla..bla, tapi tak pasti bile akan ke Langkawi lagi...

Hazzy Ishak said...

rasanya dah bertahun tak jejak kaki ke langkawi.huhu

Joy said...

langkawi sesuai utk percutian dgn keluarga...best

Lagenda said...

Hah?? Pi menjelajah tanah jajahan mak?? Tolong tgk2kan makam mak sekali x?

Linglung said...

naahhh! 27 tahun gua hidup, x pernah lagi jejak ke langkawi..nanti..anti gua dtg..

AngahSayang2314 said...

wah..wah... sempat lagi yer cuci2 mata di pulau

cheqna said...

salam mas
amboi makan angin nampak =)

ayah,ummi, farish said...

seronoknyer gi cuti2 malaysia..maya dah 3 thn x ke langkawi..memang best gi langkawi nie

Zezebel said...

Langkawi.
Belum pergi lagi ni. Rasanya nak honeymoon kat situ kot. Hehehehe....

Hezesuze said...

mmg besh gi langkawi kan...lagik2 island hopping tu..airnye jernih jek..puas berendam haha

Sharinginfoz said...

memang seronok kan pi jalan2 kat pulau pulak tu

Iela Fazielah said...

akak pun ada plan nak gi langkawi lgi... mmg xpernak gi jenjalan kat pulau.. tp mmg plan nak gi pulau kalau gi sana lg..

zulkbo said...

salam..
amboi syoknya..
bejalan merata
ye?he he..