Thursday, August 12, 2010

Terima Kasih Eyriqazz

Melalui Entry ini blog aku di review...

Tiada Siapa Pun Boleh Menjadi Orang Lain Selain Diri Sendiri

Terima kasih kerana sedikit sebanyak mempromosikan blog yang tak seberapa ini...

Sapa tak kenal Eyriqazz?

Sengaja la tue..!!!!

7 comments:

piewahid said...

secara peribadi blog dan pkongsian cerita d blog mas mmg menarik...

Sharinginfoz said...

eyriqazz memang glamour. congrats kerana terpilih

Contest: Blogger

eMMe said...

mas, bukan senang nk dpt coment cara terbuka kan, me dah tgk dah....ape pun, gud luck to u...hiks~

zulkbo said...

salam..
tahniah buat bakal
pemenang..

Hezesuze said...

wah! sudah ada pemenang ke...berdebar nie...huuh

kak ina kl said...

salam dan selamat berpuasa.

ooo kamu ni berulang alik tiap-tiap minggu...teringat dulu masa lepas kawin sehingga sarat mengandung ashik cam kamu nilah ajer..

lepas anak 6 bulan tak tahan terus berhenti kerja follow hb ke jay bee.

kamu duk area batu caves ker?

GENGMAMA SHOPPE said...

citer apa tu???



salam..promosi baju kurung,jubah,blouse raya dgn harga runtuh!!jgn lepaskan peluang!!!jom tgk!!!