Wednesday, August 25, 2010

Kadang-kadang mood berblogging lari ke tepi pantai...

Tak pernah la aku nak cuti lama-lama blogging nie. Tapi minggu nie terasa malas sikit tambah lak tak sempat plus lagi ngantuk....

Kenapa tak sempat...?
Pukul 7 lebih dah berbunyi telefon bilik aku. Sedangkan aku start keja pukul 8 pagi. Nak tak nak, aku angkat gak la telefon. Mana sampai hati nya aku nak biarkan telefon tue berteriak lama-lama di bulan puasa...

Bila dah ada masa free, jari jarang nak buka blog... jari aku nie lebih menggatal buka resepi-resepi (padahalnya aku pergi beli juadah berbuka kat bazar ramadhan..), buka movie-movie korea, buka online news.... Last skali baru nak buka blog-blog.

Sebenarnya, aku pun bukan banyak kerja pun bulan puasa dan bulan-bulan lain. Sama jer. Tapi dah kadang-kadang, mood tue mesti wrong some where... Dan kali nie mood aku ke tepi pantai... cuma berharap jangan sampai ke laut terus...

*selalunya bila aku kata mood aku ke laut...  secara automatiknya, mood aku segar semula... hehehe.

7 comments:

myz ramz said...

patut la lama x nampak...ke tepi pantai perginya...

Fieza79 said...

aduhh mintak2 la jgn smpai mood tu lari ke laut...jenuh dia nk dtg balek..!

eMMe said...

same la...kite pun tak banyak keje kat opis...selalu BlogWalking la keje nye, hehehehe....dok tepi pantai takpe, jgn ke tgh laut tau, kang lemas plak...hihi

AngahSayang2314 said...

salam ramadhan 15

oo macam tue kalau nak kan aura mood kembali angah kalau macam tue tak bole lak ken duk diam hehehe

mamasue said...

betul la maz, mamasue pun suke browse resepi best...pastu perut tu mula keroncong, smp telan2 air liur lah..hahaha

azzey said...

maslinamansor: bl mud x de......susah gak ye...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hehehe...ingat ke pergi sambut anniversary kat tepi pantai dah...

p/s: kadang2 saya pun cam tu...mood ke katil...