Wednesday, August 18, 2010

Dan Pemilik SONY MP3 adalah....


Setelah berkali-kali hubby membaca kesemua entry korang, akhirnya SONY MP3 telah menemui pemiliknya.

Taniah kepada pemenang.... 



 "sayang tahu yang sayang ni banyak kelemahan...mungkin tak sesempurna bidadari idaman abang...tapi sayang cuba untuk menjadi seorang isteri yg terbaik dimata abang..bukan dimata orang lain...tegurlah sayang kalau sayang ader buat salah....lagi satu, cinta sayang terhadap abang memang sayang tak pandai nak luah kan...sayang bukan jenis yang I LOVE YOU, YOU LOVE ME....cukup sekadar abang tau sejauh mana ikhlasnya kasih sayang sayang terhadap abang....sayang lebih rela sayang yg pergi dulu dari abang...kerana sayang takut andai kata abang yang pergi dulu...manakah haluan tuju sayang....sayang tak sekuat org lain..sebab sebahagian diri abang perlu ada dalam diri sayang.."- Love her's ayat jiwang...



Hubby sangat berkenan dengan hadiah yang dicadangkan, lebih-lebih lagi part 'JAKUZZI'.


*Nanti emelkan Nama dan Alamat ke danish_21509@yahoo.com

Aku mengucapkan ribuan terima kasih kerana korang join contest di maslinamansor.


PENGUMUMAN....
Berita baik...!!!!!
Kepada

Taniah!!! hadiah misteri juga akan menanti korang. Tapi tunggu selepas aku balik dari bercuti. Hadiah korang akan muncul selepas raya nanti....

*Nanti emel kat aku yer... :)

26 comments:

Hezesuze said...

wah sungguh touching baca ayat tu...hehehe tahniah pada pemenang..

eh eh weols dpt adiah jugak ke?? alhamdulillah rezeki d bln pose...

Iena said...

tahniah kpd pemenang... :)

Fieza79 said...

wahh tahniah wt pemenang..! mmg touching gila ayat jiwang tu..

lydzar said...

baru nk sedih sebab tak menang..boleh gitu haha!

tp tetiba bijik mata bersinar2 sebab bakal dapat hadiah misteri..

sukanya!!

congrate pada yg menang yer..best tul hadiah tu

eima said...

congrats...

fmunyraz said...

wah.. dia mmg deserved untuk dpt jadi pemenang. congratz. terhau baca ayat tue :(

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wahhhhhhh....saya MENANG ke??????? macam tak percaya pun ader ni...hehehe...btw bait2 yg tertera di dalam contest ini adalah pengalaman saya sendiri....thanks to your hubby...and of coz to puan penganjur too...

tima kasih jugak atas ucapan tahniah daripada kawan2 semua....may be next time rezeki uols pula...

p/s; PART JAKUZZI TU SERIUS BEST...walaupun dah ader anak, tapi still kena buat jugak sekali sekala....you must try with your hubby ok...

eMMe said...

tahniah Damia Aleesya & Damia Ayunie, leh la pinjam..hahahaa....

Mas, wat la contest lagik, wahaha..excited nak bercontest plak..huhuu...

suri said...

tahniah pada pemenag :)pas ni blh belilah

azzey said...

maslinamansor: tahniah kpd pemenang...

Nini D.. said...

semua adalah pemenang..bukan pengkalah..- ni ayat Vince AF1 :D

Adyshariz said...

tahniah ayu..mmg layak sangat2..lepas raya ni nk ajak somi cari jakuzi la..hehe..test power.. tahniah tuk semua pemenang yg lain..

maslinamansor said...

Betul kata NiniD, semua adalah pemenang... :)

*aku ada maksud tersirat disebalik ayat itu... hehehe

Zezebel said...

Tahniah kepada pemenang contest.
Puan Tanah, lain kali kalau ada contest, jangan lupa jemput kita yek. Hehehehe....

mama zharfan said...

congrats!! memang best pun ayat tu :)
and TQ sbb sudi beri mystery gift...suspens nya...tp happy aaa dpt jugak hadiah heheh
enjoy ur holiday yer!!!

mama zharfan said...

sbb excited, so me dh email my details yer...tak kisahlah lambat lg pun u nak bagi mystery gift tu :P heheh

donnyien said...

tahniah...memang romantik ayat 2

J.M.R said...

masyukkkk bestnyerrrrr....:-)

suka gk baca ayat tu..jiwang wooo

Sharinginfoz said...

tahniah kepada pemenang

1 Jam=100UV

Nini D.. said...

ko ada maksud tersirat dgn ayat aku tu??...apa dia wei??...kasitau sama ku..mau tau jugak!!!!

Siapa Lin?? said...

kalah :'(
huhu..tahniah kepada pemenang...

penjejak maya said...

salam,

tak tau pun ada contest hehe..

LiFe KaMi said...

macam romeo & juliet tu...hehe

CuTeMiUt78 said...

wah.. sgt touching bila baca.. memang best ayat2 tu.. tahniah tuk pemenang

Iela Fazielah said...

wah tahniah to pemenang.... ayat tu mmg jiwang

Iela Fazielah said...

wah tahniah to pemenang.... ayat tu mmg jiwang