Thursday, July 15, 2010

Wakaka Crew menang...!!!

Wakaka menang semalam... Best aku cakap kat korang.

Battle antara Wakaka Crew dan Giler Battle Crew memang hebat...

Taniah...

p/s: Mereka bertanding dalam pertandingan Showdown.

5 comments:

piewahid said...

salam mas,
ingatkan wakawaka, rupa2nya wakaka...!

p/s- balik BM arini? :)

kak ina kl said...

akak tak tgk...pernah tgk sekali tapi tak masuk dlm jiwalah pulak..

layan ceta korea ..personal-taste..hero handsome

maslinamansor said...

waakumsalam,
tengok esok balik atau tak... heheeh

kak ina,
cite korea tue mesti kat astro... mas tak dak astro huhuhu

AJ Nismihan said...

wakaka tuh ader budak2yang dah famous dalam b-boys punya scene.

ada alam and the geng. ala budak2yang berlakon dalam Alam's story. Alam nih yang menang pertandingan dekat 8tv dulu tuh.

oh, hang mesti dah tau bab nih kan.

maap.
cuma aku pun memang sokong wakaka gak.

AJ Nismihan said...
This comment has been removed by the author.