Monday, July 5, 2010

Betul atau tidak...?

Bersembang dengan Mam pasal orang yang pertama turun ke bulan. Agak-agak korang kenal tak siapa...? Ya, betul... Neil Armstrong...

Katanya turun ke bulan... Katanya la...
Tapi bila tadi bersembang ada cerita yang aku baru dengar yang sebenarnya tiada siapa pun turun ke bulan kecuali Nabi Muhammad s.a.w....

Cari punya cari adakah betul atau tidak, korang boleh ke link nie

PART 1
Dia ada banyak part... tengok la satu-satu.

Part paling best bila bendera berkibar-kibar sedangkan dekat bulan mana ada angin.... huhuhu

5 comments:

Kyuubi_85 said...

entah la. no komen pasal tu

Thoha said...

pernah dengar jugak pasal yg USA menipu pergi bulan..tapi tak tahu la tu..

suri said...

ha..la..napelah suri tak terpikir ek..huhu...
bulan..??? hurm..

ni nak tanyer kat dr muzafar shah le sb dia kan pakar dlm bidang nie heee

maslinamansor said...

kyuubi,
sama la dengan akak. Sebab tue bagi link jer suruh tengok...

thoha,
20% orang US sendiri tak percaya...

suri,
try la tanya... :)

zulkbo said...

salam..
dengar cerita begitu
juga lah..he he..betul
la tu,tipu belaka..