Friday, June 4, 2010

Rice Crisps by Mister Potato... Sedap!!!

Beramuankan beras, minyak Carotino (berasaskan minyak Kelapa Sawit), kepingan ubi kentang kering, ubi kayu, dekstrosa, garam, gula, rempah dan mungkin mengandungi unsur-unsur susu, soya serta ikan satu produk keluaran MAMEE telah dikeluarkan.

Kali ini merupakan RICE CRISPS by MISTER POTATO

Dengan kelebihan:

  • Tanpa kandungan MSG
  • 20% less fat
  • Cholesterol and trans fat free
  • Tiada warna tiruan.



Pada sesiapa yang amat menyukai snack, korang boleh cuba produk nie. Dan aku tak saja-saja hanya menulis tanpa sebagai review.

Aku cuba makan yang perisa Original dahulu. So far, mengikut anak tekak aku... Sedap...!!!
Selain perisa Original, ada lagi 3 perisa iaitu Sour Cream & Onion, Hot & Spicy dan Flame Grilled BBQ.






Semasa aku nak beli tadi aku boleh gambarkan bahawa perisa Hot & Spicy menjadi pilihan ramai orang. Tapi itu mengikut pilihan korang suka yang mana satu.

Part yang paling best adalah, bagi badan yang extra macam aku, aku boleh makan tanpa ragu-ragu kerana snack nie 20% less fat... Malahan minyak Carotino yang digunakan dalam MISTER POTATO RICE CRISPS Kaya dengan Karotena Semulajadi dan Vitamin E (mengandungi antioksidan E320).

Harganya pun tak mahal sangat jikalau dibandingkan dengan kelebihan yang diberi oleh RICE CRISPS by MISTER POTATO





Untuk tontonan korang semua.... RICE CRISPS by MISTER POTATO 'panas' dari dalam bungkusan...

6 comments:

Kancilbiru said...

yummeyh...aku pun dah pegi beli sbb nak masuk contest..hehe

maslinamansor said...

betul2... aku pi beli supaya aku boleh bagitahu rasanya jugak... :)

Sharinginfoz said...

memang sedap... hmmm terfikir jugak nak buat entry tapi entahlah malas pulak

zulkbo said...

salam..
wellcome to the club
he..he he..
pesaing koi nie
moga kita semua berjaya
dapat saguhati pun okey

kak ina kl said...

tak tentu lagi sape yang menang..tawakal ajerlah kan..

maslinamansor said...

kak ina...
yup!!!