Monday, May 24, 2010

Tetiba angin itu melalui aku....

Nama pun kursus... haruslah aku bangun awal-awal untuk senaman pagi.

Kami semua beratur mengikut kumpulan masing-masing.

Dalam dok tengah senaman tue ada la pulak terlepas 'peluru berpandu'. Kuat bunyinya... Dah la berdiri depan aku... Aku buat-buat tak dengar, kerana nak jaga air mukanya.

Tetapi masalahnya... orang yang kiri... kanan.... depan pun turut terdengar... Jadi, aku tak boleh nak cover malu dia... sori la yer....

Tergelak semua orang. Malahan semua orang dah mengambil sedikit jarak termasuk lah aku...
Dan part paling aku tak tahan bila last sekali kena tarik nafas dan hembuskan....

Aku memang tak tarik nafas.... Sebab aku takut tertarik 'bau' yang lain.... Aku cuma terus tahan nafas jer.....


Kemudian aktiviti di pantai pula... Tetiba 'angin' itu melalui aku... Aku toleh, siapa yang dekat dengan aku... Orang yang sama.....

Padan muka aku.... tadi tahan nafas sangat... sekarang free jer aku dapat bau....

p/s: macam la 'angin' aku tak pernah 'wangi'.......

7 comments:

kak ina kl said...

salam..nak buat camner kan..dah nak terlepas..memanglah malu..buat muka seposen dahlah.

Kancilbiru said...

arrghhh....busuk! hahaaha

maslinamansor said...

kak ina,
memang dia buat muka seposen pun...

Sharinginfoz said...

macam2 kan... nak buat macam mana nak citernya macam tu kan

maslinamansor said...

nizaa,
tahu tak pe...

maslinamansor said...

sharinginfoz,
hehehe

honeylanz said...

hehehe..cian mas..sure member tu dah x leh contol..hehehe